torsdag 4 augusti 2011

Varazdin - Dinamo Bucharest (Europa League Kval) (17:00)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,80

Försäkringar: Jag väntar med att ta försäkringar då jag tror på en sänkning av Dinamo Bukarest's odds under dagen. Detta kommer då medföra en höjning av 0-0 och 1-1 oddsen. Ska checka oddsen vid 3,4 tiden idag. Editerar då inlägget.

Bolag: Betfair - Få Uppemot 10.000 Kr I Bonus !!!

Resultat: RÄTT !!! Dinamo Bukarest gör 0-1 efter 7 spelade minuter och jag grönar först ut mig ut matchodds marknaden och sedan grönar jag ut min 1-1 försäkringar. Jag hade rätt, oddset på Bukarest sjönk från 2,0 till 1,75 innan matchstart och det medförde att kryssoddset steg plus 0-0 och 1-1 oddsen. Jag köpte in mig riktigt högt på 0-0 och 1-1 så vinsten blev saftig :) Fler såna här matcher tack !

Kommentar:


Första mötet slutade 2-2 mellan dessa båda lag efter att Dinamo Bukarest hade haft ledningen med 2-0 efter bara 20 minuter in på matchen. Man tappade sedan sin stabila ledning väldigt snöpligt till 2-2. Anledningen till detta var nog att det gick lite för "lätt" i början av matchen.
Man gjorde 2 snabba mål och sen slappnade man av... Då gjorde Varazdin 2 mål på 2 minuter !

Det kvittar hur dåligt laget är man möter, det går aldrig att slappna av i fotboll. Alla måste alltid göra sitt jobb.

I andra halvlek så pressade Dinamo på för att ledningsmål och Varazdin kom knappt över egen planhalva. Dinamo blev tilldelade en straff men straffläggaren sköt i stolpen... !

Man hade också ett antal målchanser men bollen ville helt enkelt inte in.

Nu kommer man från en stärkande 0-5 seger över Gaz Metan i den inhemska ligan och det borde boosta självförtroendet en del. De flesta säger att Gaz Metan är ett bättre lag än Varazdin...

Varazdin då... Laget kommer ifrån Kroatien och har hittills förlorat 2 raka matcher i den inhemska ligan. 0-2 mot Zagreb och 1-0 mot Sibenik. Inte jätteimponerande precis...

Med detta sagt så bör Varazdin bli en mumsbit för Dinamo Bukarest och så tror även jag. Man har inte sån tur 2 matcher i rad.

Idag ska nya fräscha stålar rulla in på Betfair kontot, eller hur grabbar ? :)

Betfair - Få Uppemot 10.000 Kr I Bonus !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar