tisdag 2 augusti 2011

Spela poker hos Betsson

Förutom sports trading, betting, casinospel etc så har poker alltid också legat varmt och hjärtat hos mig. Jag älskar spänningen ! Där finns många känslor man kan uppleva under sin livstid men sitter man och spelar online poker med riktiga pengar så är spänningen ibland obeskrivlig. Jag älskar den !

Som du säkert vet så finns där hyfsat många pokersidor på internet idag... Var man än vänder sig så stöter man på någon som lockar med stora bonusar och annat smått och gott. Där finns givetvis pokersidor som är mer seriösa än andra och en sida som jag gillar starkt är Betsson Poker.

Det jag verkligen gillade med Betsson Poker var att dom erbjuder 5 olika insättningsbonusar från start till alla nya kunder. Man kan välja mellan:

1. 100% uppt till $150 !

2. 100% upp till $555

3. 200% upp till $1000

4. 100% upp till $1600

5. 200% upp till $2000


Det enda man behöver göra är att tjäna ihop player points inom bonusperioden och därefter kommer du att få dina bonuspengar att spela för. Väljer du nummer 5 kommer du alltså att ha $2000 inne på ditt pokerkonto snart ! Inte helt fel, inte sant ?

En annan stor fördel med Betsson Poker är att där alltid är mycket folk inloggade. Detta är en stor fördel för dig som behärskar pokerspelandet väldigt bra. Då kommer där alltid att vara lite mindre skickliga spelare vid borden som du enkelt kan tjäna pengar på.

Jag brukar nästan alltid hitta några såna personer vid varje pokersession. Bra för plånboken :)

Gillar du att spela turneringar så råder jag dig starkt att spela poker hos Betsson. Anledningen är att där alltid finns många turneringar att välja bland dag som natt. Prova att logga in kl 02:00 på natten för att se att jag menar allvar. Du kommer garanterat att hitta en grym turnering att spela.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar