måndag 8 augusti 2011

Snart Drar Säsongen Igång ! Var Med Redan Från Start.

Då är det snart dags ! På lördag den 13 augusti smäller det igen. Då drar nämligen engelska Premier League igång !

Många stora ligor i Europa har redan sparkat igång och igårkväll hittade vi nog säsongens största skräll i tyska Bundesliga. Bayern München förlorade nämligen med 0-1 i sin premiärmatch mot Münchengladbach på hemmaplan ! Dom klassiska premiärnerverna dök nog upp lite grann...

Jag följer först och främst 3 ligor i Europa och det är väl "The Big Three" skulle jag tro. La Liga, Premier League och Serie A.

I La Liga har jag alltid hejat på Alaves men tyvärr åkte laget ner i Segundan för någon säsong sedan. Om jag "måste" välja något lag som spelar i högsta division att heja på så väljer jag Villareal. De "gula ubåtarna" har alltid haft ett härligt spel på planen men tyvärr så glömmer dom defensiven lite för ofta ;)

I Premier League är det Chelsea som gäller för hela slanten ! Jag började att heja på Chelsea 1998 kommer jag ihåg. Sedan dess har alltid varit Chelsea.

Och sist men inte minst, i Serie A är det Juventus "den gamla damen" FC som gäller. Förra säsongen var ett gigantiskt fiasko utan dess like men till den här säsongen har man värvat smart. Man har köpt in Mirko Vucinic ifrån Roma och det är ett sjukt bra nyförvärv i mina ögon. Mannen har redan nätat för sin nya klubb :)

Man har även värvat Vidal som ska hålla rent på mitten. Kommer att bli superspännande att följa laget denna säsongen !

Men nu ska jag inte skriva mer om vilka favoritlag jag har, det bryr nog inte sig så många om skulle jag tro. Nu ska vi snacka Sports Trading och Topptipset !

Jag hoppas verkligen att du som läser min blogg skulle vilja vara med och dela glädje och sorg inom sports tradingvärlden med mig och alla andra som är aktiva på denna blogg. Jag hoppas givetvis att du som läser också vill bidra med dina egna förslag på bra matcher att trada.

Detta kan du enkelt göra genom att skriva kommentarer på de olika blogginläggen eller så kan du använda chattboxen som du hittar i högerspalten. Det är mycket roligare om fler är med och diskuterar, det kan man lära sig mycket från :)

En viktig sak som du lär behöva om du ska vara med och sports trada är ett betfair konto. Utan detta blir det svårt att tjäna pengar...

Om du redan har ett betfair konto är det perfekt ! Men om du saknar ett och vill bli medlem så kan du bli det genom att klicka här. Nya kunder har för tillfället möjlighet att tjäna uppemot 10.000 kr i bonus !!! Detta erbjudande är tidsbegränsat så det är bäst att agera idag för imorgon kan erbjudandet vara borta.

Då återgår Betfair till sitt vanliga erbjudande, det vill säga att man satsar 200 kr och om man förlorar får man tillbaka 300 kr. Jag reggade mitt egna konto när detta erbjudande var aktuellt men jag skulle gärna vilja utnyttja detta fantastiska erbjudande som Betfair har nu ! Jag menar, man kan få 10.000 kr i BONUSPENGAR !!!

Men så är det, det är bara att gilla läget ;)

Klicka Här För Att Bli Kund Hos Betfair Och Tjäna Uppemot 10.000 Kr I Bonuspengar !

Såja, nu har du förhoppningsvis skaffat dig ett betfair konto och nu kan du vara med på allvar i höst och tjäna pengar på oddsbörsen betfair.

Ni som följer min blogg vet säkerligen att jag tippar Topptipset titt som tätt och då lägger jag även ut mitt topptips förslag här på bloggen.
Topptipset är exakt likadant som Stryktipset och Europatipset. Spelet kan spelas på Svenskaspel.se likaså. men där finns en liten skillnad, på topptipset behöver man endast tippa rätt i 8 matcher för att få högvinsten.

Utdelning sker endast för de med 8 rätt.

Hur Mycket Kan Man Vinna Då ?

Man kan absolut inte vinna miljoner på detta spel. Då får man spela Stryktipset om man är ute efter miljonvinsten. Det varierar oerhört mycket hur mycket man vinner från gång till gång. Ibland har det varit så låg utdelning som 50 kr på 8 rätt. Då har ju alla stora favoriter vunnit.
Men det har även funnits gånger som utdelningen har varit 5000 kr, 20.000 kr och även 150.000 kr en gång ! För att få en sån enorm utdelning så har det skrällt till rätt ordentligt.

Min största vinst var på 17.800 kr och då var det FA cupmatcher. Jag minns att Barnsley - Liverpool spelade och den slutade 2-1 till Barnsley efter sent segermål. Det var inte många som hade den skrällen med på kupongen ;)

Men för att spela Topptipset behöver du ett konto hos Svenskaspel. Det kan du enkelt fixa genom att klicka här.
Jag kommer att lägga ut mitt Topptips förslag i god tid innan spelstopp och detta komemr att ske nästintill varje lördag och söndag.

Så håll koll dessa dagar :)

Sammanfattning

För att kunna trada och spela på de spel som jag kommer ge förslag på i höst och vinter behöver du:

1. Ett Betfair Konto - Som sagt, alla nya kunder kan tjäna uppemot 10.000 kr den första månaden i bonuspengar. Detta erbjudande passar perfekt just nu då dom största ligorna precis ska börja :)

2. Ett Konto Hos Svenskaspel - Alla nya kunder får 50% rabatt på valfritt spel när dom reggar ett konto. Varje lördag och söndag kan du hålla utkik, då kommer här komma upp mitt Topptips förslag.

Här är bevis på att jag inte helt suger på Topptipset:

Vinst 1

Vinst 2

Vinst 3

Vinst 4 (IGÅR)

Jag hoppas att just du vill vara med och göra denna bloggen till ett trevligt ställe i höst/vinter. Ju fler som är aktiva desto roligare blir det plus att man kan lära så mycket av varandra. Alla har ju olika erfarenheter kring ämnet trading.

För dig som vill utbilda lite extra inom sports trading kan jag varmt rekommendera att köpa Betfair Methods.
I detta paket finns massor utav framgångsrika tradingsystem som du kan ta del av. Perfekt för nybörjaren men även för den som har lite mer "kött på benen".
Jag har själv lärt mig massor utav kursen och ångrar inte en sekund att jag köpte den :)

4 kommentarer:

 1. Hej har följt din blogg under en längre tid och uppskattar den mkt. Själv ägnar jag min lediga tid
  åt fotbollstrading och självklart!!! topptipset som jag liksom du uppskattar. Hoppas att bloggen utvecklas och att vi kan hjälpa varandra med olika strategier. Har varit medlem (och är) på en rad olika sidor men när det kommer till trading så brukar diskussionerna sakta men säkert dö ut...
  Med hopp om seriösa diskussioner.
  Mvh Kisumu

  SvaraRadera
 2. Jag följer Topptipset!!

  SvaraRadera
 3. Tjena :)

  Vad kul att du följer den och tycker den är bra. Det uppskattar jag.

  Jo, tyvärr är det så. Sports trading får inte den uppmärksamheten som den borde få. Betting är fortfarande större. Därför vill jag sprida ordet sport trading till så mpnga som möjligt för att visa hur enkelt det kan vara.

  Jag hoppas också att du och alla mina andra läsare ska göra denna blogg till en trevlig plats där man kan prata tradingstrategier och annat.

  SvaraRadera
 4. Kul att höra Jocke :)

  Jag ska försöka ge mina bästa tips varje gång så vi båda kan tjäna pengar :D

  SvaraRadera