tisdag 16 augusti 2011

Arsenal - Udinese (Champions League Kval)

Tradingspel: Boka Övriga Resultat

Odds: 8,4

Bolag: Betfair - Tjäna Uppemot 10.000 SEK Som Ny Kund!

Resultat: RÄTT !!! Här kunde vi se den stora nackdelen med boka övriga resultat metoden. Arsenal tar ledningen när 3 minuter har gått och oddsen störtdyker nedåt. Ingen katastrof att det blir 1-0 tidigt i matchen då det krävs 3 mål till av Arsenal... Jag väntade till halvlek och tog mig ur då. Matchen slutade 1-0. Grönade ut vid 9,6 så en liten vinst blev där allt :) Men ska försöka hitta matcher där lagen har jämna odds men ändå bra odds på boka övriga resultat hädanefter.


Kommentar:
Som säkert ingen har kunnat undgå så är Cesc Fabregas såld till Barcelona. Det har varit en riktig cirkus kring detta men nu är äntligen affären i hamn. Utan Fabregas i laget kommer Arsenal få väldigt svårt tror jag...

Inte nog med detta, till lagens match så saknas även Van Persie och Nasri på grund av avstängningar. Man har även tre frågetecken inför matchen och dessa spelare är Rosicky, Diaby och Jack Wilshere. Arsenals offensiv känns tunn ikväll...

Riktigt kul att se Udinese i CL för en gångs skull ! Nu gäller det bara att slå ut Arsenal innan man kan gå in i gruppspelet... Lättare uppgift finns ju ;)
Men iallafall, Udinese kommer nog inte att bjuda på mycket ikväll, laget hade säkert varit nöjt med ett 0-0 eller 1-1 resultat för att sedan avgöra i Italien på sin hemmaplan.

Med alla dessa offensiva avbräck Arsenal har och med tanke på att man möter ett italienskt lag som kommer försöka parkera spelbussen framför mål så känns detta tradingspel ganska vettigt på förhand.

Skulle Arsenal göra 4 mål idag ? Inte alls troligt...

Tycker ni denna tradingmetod är för riskfylld ? Då rekommenderar jag att använda dig av ÖVER/UNDER 3,5 mål metoden. Fungerar precis lika bra :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar