onsdag 10 augusti 2011

Liechtenstein - Schweiz (Vänskapsmatch)

Tradingspel: BOKA Övriga Resultat

Odds: Väldigt lite pengar matchat so far på matchen och INGENTING matchat på övriga resultat. Kommer att uppdatera under dagen då pengarna börjar trilla in på matchen. Men oddset kommer att vara härligt lågt iallafall :)

Bolag: Betfair - Nya Kunder Får En Schysst Bonus!

Resultat: FEL !!! Väldigt svårtradat med tanke på den låga likviditeten på rätt resultat marknaden. När det hade gått 20 minuter av matchen tänkte jag ta mig ur men Schweiz gör mål i 15:e minuten...

Jag avvaktar en stund och i den 30:e minuten börjar oddsen stabilisera sig. Men...
Schweiz gör 0-2 i 34:e... Jag väntar till halvlek och sen tradar jag ut mig. Ett 0-3 mål hade kostat för mycket. Matchen slutar 1-2 så spelet var egentligen bra men man måste ta det säkra före det osäkra. Schweiz gjorde mål på fel tidpunkter helt enkelt ;)


Kommentar:

Liechtenstein har varit en riktig blåbärsnation en gång i tiden men nu är det slut på detta. Man har faktiskt blivit oerhört mycket bättre och i senaste EM-kval matchen slog man Litauen på sin hemmaplan med 2-0 !! Nu är kanske inte Litauen så superbra heller men det är ändå ett steg i rätt rikting.

1. Man lyckades göra 2 mål.

2. Man släppte inte in något mål.

3. Man spelade ett väldigt finurligt och fantasirikt spel.


Laget har en oerhört bra spelare i Mario "Super Mario" Frick och det roliga är att han är född i Chur, Schweiz men spelar för Liechtenstein... Han kommer nog att vara en aning taggad inför kvällens drabbning.


Schweiz är ett väldigt bra landslag och det visar man upp gång på gång. Till exempel, i förra matchen mötte man England på bortaplan och var nära att vinna den matchen ! Den slutade till slut 2-2. Man besegrade även Spanien som nog de flesta minns i VM 2010 med 1-0...

Detta är ett laddat möte med mycket som står på spel fast att det bara är en "vänskapsmatch". Jag tror att vi kommer att få se många tuffa dueller ute på planen och det förvånar inte mig om hemmalaget vinner eller lyckas få med sig ett oavgjort resultat.

Skulle något av lagen göra 4 mål idag !? KNAPPAST !!!

Ett riktigt bra spel i mina ögon. Om du inte känner dig bekväm med att boka övriga resultat så rekommenderar jag UNDER 3,5 mål istället. Detta innebär lite mindre risk för dig.

Glöm inte att besöka min polare Kompistips. Här levereras dagliga speltips om allt möjligt inom sportvärlden. Jag kikar in på denna sajten varje dag :)
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar