fredag 5 augusti 2011

Fortuna Dusseldorf - Ingolstadt (Tyskland, Bundesliga 2)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,90

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,0) och halvföräkring på 1-1 (8,6).

Bolag: Betfair - Nya Kunder Får Bonus Mellan 100 - 10.000 Kr!

Resultat: RÄTT !!! Fortuna Dusseldorf gör 1-0 precis innan halvtidsvilan och man kan enkelt plocka hem vinsten :) Jag valde att göra detta. Först på matchodds marknaden och sedan trada jag ur mig ur 1-1 resultatet. NYA PENGAR PÅ KONTOT !

Kommentar:


Fortuna Dusseldorf befinner sig för tillfället i hysterisk form. Eller vad sägs om att man inte har förlorat en enda match på 13 möjliga !? Det är väldigt imponerande må jag säga.
Man har börjat Bundesliga 2 spelet med 1 vinst mot Bochum och 1 oavgjord mot Paderborn på bortaplan. Den inledningen får ett starkt VG+ från min sida.

Ingolstadt har inte börjat riktigt lika bra. Man har på 2 spelade matcher lyckats skrapa ihop 1 poäng och detta kom i förra matchen mot Aue. Innan dess förlorade man borta mot St Pauli med 2-0.

Fortuna kommer säkerligen närmare en förlust ju fler matcher dom spelar men jag kan inte se att dom ska förlora idag. Inte när motståndet på andra sidan heter Ingolstadt...

Nä, detta fixar Fortuna Dusseldorf hyfsat enkelt skulle jag tro. Dom kommer att vara det spelförande laget och Ingolstadt får nog inrikta sig på en hel del försvarsspel.

2 kommentarer:

 1. Hej!

  ...och tack för en intressant blogg som jag följer noggrant.
  Det skulle vara intressant att veta hur mycket du startade med när du började och om/hur mycket du ligger plus.
  Är inte intresserad av exakta belopp eller så, utan mer som en fingervisning om hur resultatet blir på längre sikt om man är hyfsat duktig vilket du verkar vara.

  MVH
  Jesper

  SvaraRadera
 2. Hallå :)

  Många har frågat just den frågan så jag får väl skapa en sida om hur allt började.

  Men jag kan säga att mitt startkapital var på 1000 kr från första början. Sen dess har jag arbetat mig uppåt till högre höjder :)

  SvaraRadera