fredag 12 augusti 2011

Odd Grenland - Vålerenga (Norge, Tippeligan)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 3,75

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (ska försöka få odds mellan 16,0-18,0) och även en halvförsäkring på 1-1 (ska försöka få odds mellan 8,0-8,6).

Bolag: Betfair - Tjäna Uppemot 10.000 SEK Som Ny Kund!

Resultat: RÄTT !!! Fast att "fel" lag gjorde mål så blev där em vinst ändå :) Jag agerade lite annorlunda i den här matchen. Jag avvaktade när det blev 0-1 och väntade till halvlek. Då grönade jag ut både på matchoddmarknaden. Blev en liten vinst där. Tradade även ut 1-1 försäkringen. Oddset var nere i 5,2 så där blev en fin vinst. Nya pengar på kontot !

Kommentar:


Odd Grenland tog en efterlängtad seger i förra matchen mot Ålesund. 0-1 och man spelade även en väldigt attraktiv fotboll. Segern var i underkant. Efter 4 raka förluster kändes det nog väldigt skönt både för spelare och ledare med den segern !

Idag saknar man endast Jone Samuelsen.

Vålergengen har väldigt stora problem inför kvällens match.
Man saknar inte mindre än 4 spelare som är skadade och dessa är följande: Stefan Strandberg, Fredrik Stoor, Freddy dos Santos och Yssof Koné.

På de senaste 5 matcherna har laget inte lyckats vinna och med tanke på skadeläget känns inte en vinst aktuellt idag heller... Med en vinst i bagaget och nytt självförtroende tar Odd Grenland detta.

Jag brukar vanligtvis inte boka oavgjort om kryssoddset är högre än hemma eller bortavinst. Men idag gör jag ett undantag med tanke på omständigheterna. Men det kvittar vilket lag som skulle göra mål först, jag kommer att gå ut min tradingposition vilket som.

Givetvis hoppas jag att Odd Grenland gör första målet med tanke på att dom är favoriter i matchen. Då kommer man att kunna gröna ut till en fin vinst :) Blir det 1-0 tradar jag ut både på matchodds marknaden och 1-1 försäkringen. Blir det 0-1 gör jag exakt likadant. Men då blir det nog en liten förlust skulle jag tro.

Läs mer om hur jag tradar med denna metoden HÄR

OBS: Den största källan till matchinfon hittade jag ifrån Youbet bloggen på Aftonbladet.

Så jag vill inte ta åt mig "äran" att ha suttit och letat info i flera timmar i sträck ;)
Testa Project Betfair För Endast £29 Idag !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar