måndag 15 augusti 2011

Honka - VPS (Finland, Veikkausliiga)

Tradingspel: BOKA Oavgjort

Odds: 4,4

Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (17,5) och halvförsäkring på 1-1 (9,0).

Bolag: Betfair - Tjäna Uppemot 10.000 SEK Som Ny Kund!

Resultat: PENGARNA TILLBAKA !!! VPS gjorde 0-1 i 24:e minuten och då var det bara att avvakta. Oddset på oavgjort sjönk då istället för att höjas. Jag började fylla på min 1-1 försäkring när det hade gått 60 minuter av matchen och det var hyfsat smart då Honka gör 1-1 i 65:e !

Jag försäkrade även 2-2 efter 1-1 målet med 30-35% ifall att VPS skulle ta ledningen igen.

Kommentar:
Ska jag vara helt ärlig så trodde jag att Honka skulle bjuda Häcken på en rejäl match i Europa League kvalet men dom var helt enkelt numret för små... Där är antagligen rätt stor skillnad på finsk och svensk fotboll.

Nu kan laget iallafall fokusera fullt ut på ligaspelet.
Honka har inte riktigt fått till det på sin hemmaplan. 2 vinster på de 8 senaste matcherna är för dåligt om man ska slåss i toppen. Man har därför tappat placeringar också. Man har en intressant spelare i Demba Savage som sammanlagt har gjort 9 mål och leder den interna skytteligan i Honka.

VPS ligger nästsist i tabellen och på bortaplan är man inget vidare. Det skvallrar bortastatistiken 1-3-6 om...

Man hade behövt en vinst idag men jag tror inte den kommer.

Detta ska Honka vinna ! Inget snack. Blir det 1-0 ska jag försöka gröna ut, får se hur 1-1 oddsen rör sig.

Idag bettar jag även på Manchester City - Swansea matchen. Här rekommenderar jag att spela Manchester City -1 till oddset 2,20 hos Betsson. City ska inte ha några svårigheter att vinna med 2 måls marginal mot nykomlingarna.
Om du inte är kund hos Betsson inu så erbjuder dom även 100 kr till alla nya kunder i deras casino och man får även uppemot 1000 kr bonus på sportspel !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar