torsdag 25 augusti 2011

Stoke - Thun (Europa League Kval)

Tradingspel: Boka Övriga Resultat

Odds: 8,6 @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Oddset hade redan driftat uppåt innan matchstart så man kunde ta sin vinst om man ville. Jag väntade 5 minuter in i matchen och sen gröna de jag till en vinst :) Väntade man till 15-20 som jag föreslog vann man också. Stoke gjorde första målet i 25:e minuten. Matchen slutade överraskande 4-1 !!

Kommentar/Analys:


Första mötet slutade 0-1 till Stoke. Jag tittade på lite statistik och såg att Stoke har antingen spelat 0-0, 1-0,0-1 och 1-1 i de 9 senaste matcherna ! Det måste vara något slags rekord...

Idag ska det avgöras om vem som kvalificerar sig till EL och vem tror på ett målkalas ? Visserligen måste Thun göra mål men jag tror båda lagen kommer att börja hyfsat försiktigt.

Att någon av lagen ska göra 4 mål finns inte på min karta. Det är även 2 formstarka lag som möts. Stoke har inte torskat i de senaste 6 matcherna medans Thun inte har förlorat på de 5 sista bortamatcherna laget har spelat.

Den här metoden är riskfylld. Snabba mål kan ge rejält minus så var beredd att agera om det skulle bli mardrömsscenarion. Men... Nu är det ju Stoke vi snackar om så risken är minimal ;) haha.

Står det 0-0 när 15-20 minuter har gått planerar jag att gröna ut :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar