onsdag 17 augusti 2011

Europatipset Onsdagen Den 17 Augusti 2011EUROPATIPSET ONSDAG

Spela Europatipset Här
Resultat: FEL !!! 8 RÄTT !!! Så jävla dåligt...

Idag tippar jag Europatipset istället för Topptipset. Anledningen till detta är att jag tror att utdelningen kan bli rätt så kass på Topptipset med tanke på alla stora favoriter på kupongen. Så bättre att satsa på Europatipset då :)

För det första, match 1-8 spelas idag medans match 9-13 spelas imorgon. Det kan vara bra att veta.

Det bästa draget är Maccabi Haifa tycker jag. Även Apoel Nicosia känns som ett bra drag. Maccabi spelar alltid stabilt på sin hemmaplan och Genk förlorar nog med ett eller två måls marginal skulle jag gissa på. Nicosia är från Cypern och möter ett polskt lag. Är inte så förtjust i polsk fotboll så jag tror cyprioterna klarar av detta.

Avslaget är Villareal ! Odense har bevisat gång på gång att man är ett bra lag och Villareal kommer nog att vara nöjda med ett oavgjort resultat eller en uddsmålsförlust. Spelvärde på Odense i mina ögon !

Tycker att ni ska akta er för att sätta säkra ettor på både Millwall och Blackpool. Lagen är otroligt överstreckade och när det gäller The Championship kan alla slå alla... Akta er främst för Millwall. Tror inte att det kommer gå så enkelt som streckfördelningen visar.

Detta är första matchen av 2 för lagen och bortalagen är väldigt nöjda med X. Står det 0-0 eller 1-1 i 70:e kommer inte bortalagen som är bättre än sina motståndare gå på tokoffensiv. Då håller man det oavgjorda resultatet för att avgöra på hemmaplan.

Så tänk på att många antagligen kommer att sluta kryss. Jag tror det iallafall.

En sak till, Thun spelar på konstgräs och Stoke är lite oroliga över detta. DET SKRIKER KRYSS OM DEN MATCHEN !!!

Jag kör ett reducerat system idag. Kör R 0-7 16 utökat med 4 matematiska garderingar. "Original" konstnaden för detta system är 16 kr men med 4 M garderingar blir det 256 kr istället.

Har satt alla M garderingar i morgondagens matcher då det kommer bli sjukt kul att följa om jag får rätt på alla matcher idag :)

Vill du rätta ditt Stryktips, Europatips eller kanske Topptips smidigt så kan du göra detta genom att klicka här !Inga kommentarer:

Skicka en kommentar