fredag 12 augusti 2011

Topptipset Lördagen Den 13 Augusti 2011

TOPPTIPS FÖRSLAG

Topptipset - Få 50% Rabatt På Ditt Första Spel Som Ny Kund!
Då var det äntligen dags ! Premier League startar ! Som man har gått och väntat hela sommaren och nu sparkar grabbarna igång :)
Ska bli oerhört kul att följa mitt favoritlag Chelsea men det ska även bli kul att följa främst Manchester City med tanke på alla dyra värvningar man har gjort.
Det ska även bli kul att se hur Arsenal klarar sig nu när dom har tappat Cesc Fabregas (klar för Barcelona enligt många stora medier) och Nasri (väldigt nära en övergång till City i skrivande syund).

Men nu ska man försöka få 8 rätt på Topptipset :)

Jag tippar 2 helgarderingar och 5 halvgarderingar och detta kostar 288 kr att lämna in. Tänkte först tippa ett 432 kr system men tog bort helgarderingen på Mjälly - Syrianska då jag inte tror Syrianska mäktar med en vinst.

Har läst att många tror på Häcken på olika sajter men jag tror tvärtom. Anledningen är att Halmstad äntligen får "luft under vingarna" i och med segern mot Norrköping i förra matchen. Man börjar INTE förlora direkt igen och inte mot Häcken! Eller ?

Jag tycker att det skriker kryss mellan Fulham - Aston Villa. Vet inte riktigt varför men matchen kommer att sluta 0-0 eller 1-1 garanterat känns det som. Fulham kommer att vara spelförande och Aston Villa kör säkert med ett lågt försvarsspel. Tufft att sätta säkert X men jag kan inte se att det ska bli något annat tecken.

OBS: Match nummer 7 mellan Tottenham - Everton lottas ! I urnan finns 12 ettor, 2 kryss och 2 tvåor. Rätt stor chans att det blir en etta alltså men jag chansar inte. Sjukt tråkigt att åka på en lottad match. Då får man offra en helgardering. Hoppas stenhårt på ett kryss eller en tvåa då detta hade rensat fint bland alla kuponger ;)

Anledningen till att jag redan lägger ut Topptips förslag idag (fredag) är att jag ska cykla ett långlopp imorgon bitti och sedan blir det en massa andra saker. Men jag ska iallafall vara hemma till klockan 16:00 !

Då sätter man sig i soffan med en iskall cider (gillar öl men bara Heineken och San Miguel, tyvärr är jag inte ägare till några för tillfället) och bara njuter av fotbollsunderhållningen vi kommer att bjudas på :)

Nästa vecka kommer jag att försöka lägga ut både Stryktips förslag och Topptips förslag. Har aldrig haft 13 rätt men den här säsongen ska det bli ändring på det !

Resultat: FEL !!! 7 rätt. Givetvis var det världens sämsta lag som skulle förstöra för mig. Det vill säga Halmstad. Häcken fick en man utvisad i 85:e och då trodde jag på en kvittering men icke. 4200 ke i utdelning. Hade suttit fint. Men,men, bara att bryta ihop och komma igen :)

Lycka till med era Stryktips/Topptips :)Topptipset - Få 50% Rabatt På Ditt Första Spel Som Ny Kund!


3 kommentarer:

 1. Blir att rygga ditt tips för de mesta, men ja kör säker på pool för det e mitt lag, men det e jag det. :)
  bra att du lägger upp i god tid också :)

  SvaraRadera
 2. Kul att höra :)

  Synd med Liverpool, fick du bara fel på den ?

  SvaraRadera
 3. sprack på liverpool och qpr matchen tyvärr men får ta nya tag :)

  SvaraRadera