fredag 7 maj 2010

Inget underspel på norska matcher...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag vet att det brukar bli rätt många mål i Norge och man ska hålla sig undan underspel helt och hållet... Men, ibland är man bara dum ;)
5 mål i gårdagens match och en förlust på 122 kr. Hädanefter blir det avslag på alla norska matcher som underspel. Då är metoden att BOKA oavgjort lite smartare.

Det är bara att bryta ihop och komma igen som man säger ;)

Idag är där inte mycket fotboll på televisionen. Hammarby - Brage klingar inte så högt i mina öron !

Jag ska försöka hitta något roligt spel till kvällen på Över/Under 3,5 eller BOKA oavgjort metoden. Om så blir fallet kommer här att komma ett inlägg i eftermiddag.

Just nu så är det dags för mitt tradingpass på hästar ! Fredagar brukar vara rätt bra tradingdagar ser jag i min lilla kalender som jag skriver upp allting i :) Så hoppas att det fortsätter...


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar