söndag 9 maj 2010

Livorno - Lazio.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Metod: ÖVER/UNDER 3,5
Odds: 1,44
Insats: 508 SEK
Resultat: RÄTT !!! Vänta exakt 10 minuter in i matchen och då trada jag ut till oddset 1,37. Lazio gjorde 0-1 i minut 13... VINST: 25,98 SEK !!!


Kommentar: Livorno har bara äran att spela för och i lagets sista hemmamatch kommer man att göra allt för att spela bra enligt tränaren.
Lazio blev utbuade av sina egna fans mot Inter när man hade målchans eller målvakten gjorde en räddning... Ska man kalla det fans???
Nu är det en helt annan match och supportrarna har nog ändrat inställning till den här match. Lazio är inte riktigt säkra men en trepoängare hade betytt spel i Serie A nästa säsong. Jag tror att dem fixar det men det blir inget målkalas.
Jag ska vänta max 10 minuter innan jag tradar ut.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar