torsdag 20 maj 2010

Då kör vi igen !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Efter ett litet uppehåll här på bloggen kör jag igång med full kraft igen ! Har haft lite andra saker att prioritera.

Idag tänkte jag hitta ett bra tradingtips men det var lättare sagt än gjort. Inte mycket fotbollsmatcher att välja på så det får bli en vilodag idag. Kör som vanligt lite trading på hästar.
Klockan 11:00 idag går där tennis på Eurosport för den som är insatt och intresserad av detta. Jag har länge tänkt att jag skulle "utbilda" mig inom tennisområdet men jag har aldrig gjort slag i saken. Ser inte så stor mening i det heller när man tjänar bra pengar på fotbollen :) Men någon gång i framtiden...

The Sports Betting Professor har börjat gå riktigt bra och Rich hittar vinnande spel varje dag nästan :) Det går antingen till Bet A eller Bet B. Har inte haft ett Bet C på väldigt länge. Hoppas det fortsätter så :)

Igår var det Copa Del Rey final i Spanien mellan A.Madrid - Sevilla och det var en bra och underhållande match :) Det var även en riktigt bra tradingmatch ! Körde trading på 2,5 mål och så tog jag ett BOKA X spel som jag sålde av vid 0-1. Så det blev bra med cash på den matchen :)

På lördag klockan 20:45 är det Champions League final ! Det är den sista "stora" matchen innan VM går av stapeln ! Jag laddar redan.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar