lördag 8 maj 2010

Münchengladbach - Leverkusen

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Ett riktigt bra tips till den här matchen är:

1: BOKA Oavgjort. (Går att göra till 4,4 just nu)

2: Ta en "halvförsäkring" på 0-0 (26 i odds just nu). Blir din risk på oavgjort exempelvis 1000 kr så SPELA 0-0 upp till 500 kr. Står det 0-0 länge så kan du ju fortsätta SPELA på 0-0 upp till 1000 kr så du inte förlorar något eller så kan du låta det löpa. Men jag tror att Leverkusen tar ledningen med 0-1 rätt så snabbt och då kan man ta en "GreenOut" :) Gör hemmalaget 1-0 så kan man ju vänta eller SPELA på 1-1. Kanske är värt att ta en liten förlust till och med. Välj det som känns bäst för dig helt enkelt.

Här tror jag rätt hårt på Leverkusen. Laget har inte så lysande form men nu är det sista matchen och vinner dem kan det leda till Champions League kval. Leverkusen får förlita sig på att Werder Bremen tappar poäng. "Gladbach" förlorade i senaste matchen med 6-1 mot Hannover ! Det skvallrar om rätt dålig form och laget har ingenting att spela för.

Själv kommer jag att spela såhär.

Metod: BOKA Oavgjort. (Ingen försäkring)
Insats: 146 SEK. (Risk 496 SEK) (10% av mitt kapital)
Odds; 4,4
Resultat: RÄTT !!! Leverkusen gör 0-1 och då tar jag min vinst. Grönar ut till oddset 6,4 . VINST: 45,61 SEK !!!


Kommentar: Läs i länklistan på BOKA Oavgjort i fotbollsmatcher hur jag tradar på den här marknaden.Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar