torsdag 6 maj 2010

Supergrym trading på Man City - Tottenham.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Igår blev det bara trading på en match. Det var Manchester City - Tottenham.
Jämför man typ La Liga och Premier League så är det inte så svårt att se vad som är mest populärt... Jag tror nog att folk gillar att se på Spansk fotboll men när det gäller att trada då vinner Premier League matcher med hästlängder !
Men Mallorca - Real Madrid omsatte väldigt bra med pengar på marknaden matchodds, men när man går in och kollar på Över/Under 2,5 mål som jag ofta arbetar med så var där ynka 1,3 miljoner. Inte mycket att hurra för då Man City - Spurs hade omsatt över 10 miljoner innan start !

Hur gick det då igår? Jo, som vanligt så var jag redo att vinna ett par tick på Över/Under 2,5 mellan City - Spurs. Men det var inte så lätt från början då City starta i ett rasande tempo och hade bud på mål redan efter 2-3 minuter ! Så jag avvakta för ett sånt tempo kan man ju inte hålla i 90 minuter.

Efter ungefär en kvart av matchen så hade det lugnat ner sig och då börja jag få in riktigt bra trades. Hade tradat upp mig till 7% av mitt satsade kapital när det närma sig halvlek och då fick jag in en supergrym trade ! Vann 4 tick på den och plötsligt låg jag 9%+.

När domaren blåste av för första halvlek så tyckte jag att BOKA oddset på UNDER 2,5 mål var en aning lågt (Låg då på 1,29) Jag försökte få till en trade på 3000 kr till oddset 1,29 och strax innan det stack uppåt igen lyckades jag få hela summan matchad ! Jag tänkte lägga in ett SPELA vad på 1,30 men det såg inte omöjligt att vinna 2 tick. La in ett på 1,31 och det tog 5-6 minuter så hade det matchats ! Vem har sagt att man inte kan tjäna pengar när det är halvlek ? ;)

När andra halvlek startade så gick jag över till Matchodds marknaden. Jag hoppades att det skulle stå 0-0 i ungefär 5-10 minuter. Oddset för oavgjort brukar dala rätt snabbt efter 55 minuter.
Det gjorde det också och jag börja trada.

När matchklockan stod på minut 75 så hade jag även där tradat upp 10% av mitt satsade kapital. När det gäller matchodds marknaden så satsar jag rätt så höga summor då jag anser att det är lättare att få till trades väldigt snabbt. Ibland kan man tjäna 4-5 tick på bara några sekunder. Då ska det vara någon spelare som ligger kvar vid en tackling eller eller ett dubbelbyte. Finns andra undantag också men de två som jag nämde har jag tjänat stora pengar på.

Kände mig rätt nöjd med tradingkvällen efter den här matchen och då var det bara att zappa över till Mallorca - Real Madrid för att njuta av lite fotbollsgodis. Jag trada inte den matchen live, körde bara min trade på Över/Under 3,5 mål som även den blev lyckad :) Alla som valde att satsa som jag fick lite extra cash på kontot.

Idag blir det även ett tradingspel på Över/Under 3,5 mål på en norsk match.

Idag var det tolfte dagen i rad som jag gick plus med Easy Trader Pro systemet ! 3 hästar valde jag idag med hjälp av systemet och alla 3 gick ner i odds. Där var en häst som jag köpte på 5,5 för det såg ut som ett rätt så högt odds. Efter 3 minuter ungefär bestämmer sig någon att det VERKLIGEN var ett överodds och tar alla pengar ner till 4,6 !!! Jag agerar snabbt och får BOKA oddset 4,7 ! Det kan man kalla en guttig trade.

Easy Trader Pro är lätt det bästa systemet som finns att trada på hästar med. Det bästa är att om man följer systemet till punkt och prickar så kommer man att tjäna pengar på det. Varje gång det går emot så köper man ut sig så billigt som möjligt :) Men följer man kriterierna så går det inte emot så ofta.

Idag ska jag även använda Fotbollspengars metoder på 2 matcher. Det är perfekta matcher anser jag och jag hoppas att lagen tycker likadant ;)

Har ni någon fråga eller fundering så är det bara att skriva i shoutboxen eller kommentera inlägget lite längre ner. Jag svarar gärna på alla sorters frågor.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar