söndag 9 maj 2010

Bologna - Catania

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Uppgjord match mellan Bologna - Catania ? Kryss oddset ligger på låga 1,40 ungefär. jag har redan profiterat på matchen genom att tidigt SPELA till oddset 1,64 på oavgjort och sen sålde jag av till oddset 1,44. Har redan riktigt härliga gröna siffror på matchen :) Men jag tänkte försöka mig på Över/Under 3,5 mål.
Allting talar för en målsnål match och 1-1 oddset ligger i 2,0 gånger pengarna !
Bologna behöver 1 poäng till för att säkra sitt Serie A kontrakt och Catania är redan klara för spel i högsta serien till nästa säsong.

Jag ska försöka få 1,25 på UNDER 3,5 för att sedan sälja av vid 1,17 eller 1,16 hade jag tänkt. Men nu gäller det bara att få det matchat också.

EDIT: Fick aldrig oddset jag ville ha så jag hoppa över den här matchen


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar