lördag 22 maj 2010

Lördagens Tradingtips

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Häcken - Kalmar FF

Metod: BOKA OAVGJORT
Insats: 105 SEK (5% av mitt kapital) (Risk 257 SEK)
Odds: 3,45
Resultat: RÄTT !!! Efter första målet kan man trada ut till oddset 4,1. VINST: 15,83 SEK !!!


Kommentar: Häcken tvålade dit Östersund i Svenska Cupen med 0-5 och det känns som att laget är på uppgång.
Kalmar FF hade inte dem heller så stora problem i SC då Trollhättan slogs tillbaka med 0-3. Kalmar har verkligen börjat komma igång med målskyttet och den här matchen blir inte mållös. Lågt odds på boka oavgjort gör att jag väljer detta. När det första målet kommer tradar jag ut. Kvittar vem som gör det.

EXTRA: På samma match kör jag även ett överspel. Tror som sagt på många mål i denna match så jag spelar på Över 2,5 hos Betway som erbjuder högst odds för närvarande ! Är du inte kund hos Betway än så har dem en riktigt schysst bonus som väntar på alla nya kunder !


Är lite sugen på ett tradingspel på Helsingborg - Halmstad. Men oddsen för Under 3,5 mål ligger just nu på 1,32 och det är ganska snålt med tanke på att Helsingborg är hyfsat stor favorit att vinna matchen. Båda lagen öser inte precis in mål och Halmstad kommer att köra med ett lågt försvarsspl i början av matchen. Men med tanke på oddsen så avstår jag från spel.

Bayern München - Inter


Sen var det ju huvudmatchen för kvällen ! Bayern München - Inter !!! Champions League final 2010 ! Den stora frågan är väl ikväll, kommer Inter att vara lika defensiva som mot Barcelona ? Svaret är NEJ. Jag tror att Mourinho vill lägga över taktpinnen till Bayern München som kommer att föra spelet mestadels. Inter satsar nog mest på kontringar i början av matchen. Får dem in 0-1 rätt så tidigt... Då kan vi gratulera Mourinho till en ny titel !

Men är där några trevliga spel som vi kan tjäna penagr på då? Oddsen ligger korrekt överallt känns det som och det är svårt och hitta något riktigt bra. Därför kommer jag att föreslå ett annorlunda tradingspel som fungerar bra med såna här matcher.
Det är ju ingen hemlighet att lagen kommer att starta försiktigt. Ingen vill göra några onödiga misstag helt enkelt.
Så 0-0 kommer nog att stå sig 10-15 känns det som. Då hade jag tänkt att trada såhär:

1: SPELA 0-0 till oddset 9,2.
2: SPELA 1-0 till oddset 11,0
3: SPELA 0-1 till oddset 8,0

Insatsen på alla dessa blir 100 SEK för mig.

Jag tar inte med detta spel i min spelfond till höger då detta är mest ett "chansspel". Allting är givetvis lite på chans men detta är mer en rolig grej.

Som sagt, jag tror 0-0 står sig en längre tid och ju längre tid som går så sjunker oddset på 0-0. Men även oddset 0-1 och 1-0 kommer att sjunka litelite. När ungefär 10-15 minuter har gått så bör du trada ut och ta din vinst. Jag brukar se hur matchbilden ser ut och agera därefter.
Blir det 1-0 eller 0-1 ganska tidigt så trada ut direkt och ta förlusten med ett leende på läpparna ;) Även om det är ganska svårt !


Jag kommer att köra dessa spel som jag har lagt upp här, men jag kommer även att arbeta på Blackpool - Cardiff klockan 16:00 och Bayern München - Inter klockan 20:45. På dessa 2 matcher använder jag BetAngel och tradar In-Play. Köper, säljer, köper, säljer osv... Målet för ikväll är att dra in mellan 1000-1200 SEK så vi får hoppas det går bra :) Skriver imorgon hur det har gått.

Jag önskar alla lycka till med tradingspelen och har ni några frågor angående ämnet så är det bara att posta en kommentar. Svarar gärna på alla sorts av frågor.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.


Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar