tisdag 4 maj 2010

Tradingmatch - ÖVER/UNDER 3,5 mål.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Igår trada jag på båda Premier League matcher. Det blev 10% av mitt satsade kapital i båda matcher och det var det jag sträva mot. Jag brukar alltid sluta trada när jag har tjänat mellan 8-10% av det jag satsar.

Idag gäller ticktrading på Barcelona - Tenerife och efter det är det Valencia - Xerez ! Så man har en fullspäckad afton :)

Jag tänkte bjuda på ett bra tradingspel idag.

Match: Almeria - Villarreal
Metod: ÖVER/UNDER 3,5 mål (Läs om hur du ska trada då denna marknaden i högerspalten)
Insats: 500 SEK (10% av mitt kapital)
Odds: 1,40
Resultat: RÄTT !!! Inte så stora rörelser men det gick ner till 1,31 när 12 minuter hade gått. VINST: 28,71 SEK !!!


Kommentar: Almeria försöker undvika nedflyttning och kommer att ge allt i denna match. Villareal har chans på Europa spel nästa säsong så även dem kommer att ge allt i varje situation. Jag tror på en tillknäppt tillställning den första kvarten då ingen vill gå bort sig.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar