söndag 9 maj 2010

Palermo - Sampdoria

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Metod: BOKA OAVGJORT
Odds: 3,40
Insats: 187 SEK (10%)
Resultat: RÄTT !!! "Fel Lag" gjorde mål. Sampdoria sätter 0-1 på straff i minut 55 ungefär. Kryssoddset stiger till 3,90 och jag tradar ut. Oddset 3,9 låg kvar i ungefär 30 sekunder sen sjönk det till 3,3 igen ! Den som inte var snabb vann inget. VINST: 23,95 SEK !!!


Kommentar: Vilken match ! Det gäller en Champions League plats !!! Man kunde inte tro att dessa lagen skulle slåss om en sådan åtråvärd plats.
Palermo behöver en vinst. Laget ligger 2 poäng efter Sampdoria och en vinst behövs verkligen för att kunna hålla undan i sista matchen. Jag tror att Sampdoria kommer att ligga lågt med sitt försvar och kontra. Men Palermo har bland annat Miccoli som kan avgöra matcher på egen hand. Tror på mål i första halvlek för Palermo. Om Sampdoria gör första målet tradar jag ut.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

2 kommentarer:

  1. spelar på samma match för tillfället , är det sampdoria man ska gardera ut på om dom gör mål ?

    SvaraRadera
  2. Om det blir mål så kommer kryss oddset att stiga. Då spelar du på kryss oddset. BOKA du på 3,4 och oddset går upp till 4.5 så kan du enkelt ta din vinst :)

    SvaraRadera