lördag 8 maj 2010

Deportivo - Mallorca

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Hittade även en kvällsmatch i Spanska Ligan som ser intressant ut !

Metod: ÖVER/UNDER 3,5
Insats: 446 SEK (10% av mitt kapital.
Odds: 1,36
Resultat: RÄTT !!! Inget mål när 13-14 minuter har gått och jag tradar ut till oddset 1,26. VINST: 36,73 SEK !!!


Kommentar: Deportivo har totalt tappat formen och inte vunnit en enda match på över 2 månader ! Det är fullständigt oacceptabelt för ett lag som Deportivo.
Men på hemmaplan spelar laget väldigt snålt och Mallorca får ingen lätt uppgift.
Mallorca spelar för en Champions League plats ! Det hade man inte kunnat tro innan säsongen startade. För att nå den krävs en vinst idag och det kan dem säkert fixa till. Men det blir en tight match tror jag då Deportivo vill göra bra ifrån sig i sin sista hemmamatch.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar