tisdag 11 maj 2010

Kör ett litet spel på Premier League kval matchen.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag hitta rätt schysta matcher att spela på igår men oddsen var korrekta och väldigt låga. Så fotbollen fick vila igår.

Idag skulle jag vilja trada på derbyt Cracovia Krakow - Wisla Krakow men oddsen på Över/Under 3,5 mål är lite snåla. Jag ska försöka få 1,33 eller kanske 1,32.

Bortalaget är rätt stor favorit och det med all rätt, laget har chans på titeln. Men hemmalaget är också i behov av poäng för att säkra fortsatt spel i högsta divisionen. Så det kommer att bli en tuff match med lite mål tror jag.

Dagens spel hittar jag mellan Nottingham - Blackpool. Blackpool har 2-1 att gå på så det blir defensiv fotboll i början tror jag. Nottingham måste givetvis framåt men Blackpools försvarsspel imponerade på mig i förra matchen så det blir en tuff nöt att knäcka. Oddset är lite snålt (I skrivande stund ligger det på 1,34) Men jag väljer att ta det ändå.

Metod: ÖVER/UNDER 3,5
Odds; 1,34
Insats: 513 SEK (10%)
Resultat: RÄTT !!! Nottingham gjorde mål när 7 minuter hade gått och oddsen gick upp. Men jag följde matchen noga på Betfair Live Video för att se hur spelet såg ut. det stabilisera sig efter 1-0 så jag besluta mig för att vänta. Trada ut när oddset hade gått ner till 1,30 VINST: 14,78 SEK !!!Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar