onsdag 5 maj 2010

Matcherna igår.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Igår blev det verkligen en helkväll framför datorn och tradingens underbara värld !

Det började med Barcelona - Tenerife. Det startade inte speciellt bra då jag ser att TV4 Sport sänder Superettan fotboll ! Barca matchen gick att se på HD kanalen men den har inte jag så jag fick helt enkelt vänta. Men jag hade ju tradingspelet på Almeria - Villareal. Det gick bra, blev vinst på det. Men det störde mig rejält att jag hade så fel !!!!!! Det blev ingen tillknäppt tillställning. Väldigt många mål.
men det gör ju inte så mycket när man har gått ut ur marknaden i tolfte minuten.

Jag började min trading på Barcelona - Tenerife i andra halvlek. Gick då in i marknaden Över/Under 3,5 mål då oddset var väldigt höga och det var bra rörelser. Trada upp till 5% av min insats då det blev ett mål. Fortsatte lite senare på Över/Under 4,5 mål och när jag hade kommit upp i 10% av det jag tradar med så slutade jag.

22:00 var det dags för Valencia - Xerez. Inte mycket att hurra för i denna match då det var väldigt lite pengar som hade omsatts på alla Över/Under marknader. Men jag lyckades få in ett par trades på Över/Under 2,5 mål. Men... Igår hade jag FRUNTANSVÄRD tur ! Jag la in en trade som jag såg inte skulle fungera så jag scratcha den direkt. Men av någon konstig anledning så hade jag lyckats klicka 2 gånger på BOKA UNDER 2,5 mål. Jag såg mitt misstag och skulle korrigera det. Vet ni vad som händer? Xerez gör 0-1 ! Jag lutar mig tillbaka och väntar på att oddsen ska dyka upp, Jag BOKA på 1,40 nånting tror jag och när oddset dyker upp rusar oddset upp till 2,64 !!!! BetAngel visa att om jag trycker på "Gröna Ut" så vinner jag inte 10% av mitt satsade kapital utan...... 68% !!!!!!!!!!!!! Men som sagt, detta var en enorm tur. Jag tänkte ligga kvar med mitt vad och hoppas på fler mål för jag trodde inte att Valencia skulle gå mållösa ifrån den här matchen. Men jag bestämde mig för att trada ut. Dåligt beslut då Valencia gjorde 1-1 precis innan halvlek. Men... Better Safe Than Sorry som man säger ;)

Så det blev en extremt lyckad kväll för min del.

Jag har precis avslutat mitt tradingpass på hästkapplöpning. Hitta bara 2 hästar som jag trodde skulle gå ner och det gjorde dem också :)

Ikväll har vi mycket fotboll att se framemot ! Det gäller att ligga i nu när säsongen går mot sitt slut ! Men... i sommar är det VM och då ska här tradas in CASH !

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar