måndag 10 maj 2010

CHELSEA PREMIER LEAGUE MÄSTARE !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Först ocg främst, mitt favoritlag Chelsea blev Premier League mästare efter en superkross ! 8-0 blev slutresultatet mot Wigan i sista matchen. Det hjälpte inte att Man United vann över Stoke med 4-0. Chelsea vinner Premier League med en liten poäng :) HÄRLIGT !

Jag var redo att trada in lite pengar på de sista Premier League matcherna för säsongen och det gick bra... 11,72 SEK blev där ;) haha.
Där var knappt några rörelser alla på över/under marknaderna igår ! Väldigt lite pengar var också omsatt... Matchodds marknaden var det enda som var värt att försöka trada på. Men det var inte så lätt när både Chelsea och United tar ledningen relativt snabbt i matchen.

Då var det lättare att tjäna lite pengar på Premier League kval matchen som också spelades igår. Där blev det några riktigt fina trades !

Jag ska försöka hitta några bra tradingspel till kvällen så checka in bloggen lite senare :)


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar