onsdag 5 maj 2010

Mallorca - Real Madrid

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Hade jag tänkt att trada på ikväll.

Metod: ÖVER/UNDER 3,5 mål.
Insats: 502,80 SEK
Odds: 1,79
Resultat: RÄTT !!! När 11 minuter hade gått kände jag mig nöjd. Fick då BOKA oddset 1,61. VINST: 53,40 SEK !!!


Kommentar: Alla vet att Real Madrid måste vinna men blir det lätt? Jag tror absolut inte det och Mallorca kommer att försvara sig lågt i början. Oddset 1,79 år riktigt bra ! Läs om hur du ska trada på Över/Under 3,5 mål i högerspalten.

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar