fredag 21 maj 2010

Väntar till lördagens matcher.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Lite svårt att hitta bra matcher att trada på idag. Är inte så jättesugen på att trada på fotbollen i Irland då jag inte är så insatt i detta. Det bästa hade nog varit att vänta tills imorgon så det är precis det som jag ska göra.
Då har vi ju Champions League finalen att se fram emot och där ska jag nog kunna hitta några trevliga spel :)

Jag har sett att där är mycket U17, U19 och U23 fotboll just nu. De flesta matcherna sänds på Eurosport och lite tradingspel på dessa hade inte varit fel. Det blir mest chansspel i så fall då många utav lagen är fruktansvärt svårlästa ;)

Jag satt och googla på The Sports Betting Professor innan för att se vad andra folk skriver och tycker om detta system. Jag hittade en bra artikel på engelska som kanske kan vara till någon nytta för någon. Tyckte att det var en bra artikel.

Klicka Här För Att Komma Till Artikeln Om The Sports Betting Professor

Imorgon kommer här att dyka upp spel på morgonkvisten så var redo att läsa då :)

Trevlig kväll !


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

2 kommentarer:

  1. Kommer det komma tips till topptipset oxå?

    Bra blogg :)

    SvaraRadera
  2. Jaa, idag blir det Topptipset ! Håller på att knåpa ihop en rad :)
    Tack så mycket !

    SvaraRadera