lördag 8 maj 2010

Valladolid - Santander.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Har hittat ett till spel i den Spanska ligan. Jag var inne på Shawshankbetting.se och läste om Valladolid - Racing Santander. Shawshank tror på UNDER 2,5 mål. Jag loggar in på Betfair och får se att man får 1,35 för UNDER 3,5 mål ! Grym match att trada på så detta får inte missas !

Metod: ÖVER/UNDER 3,5
Odds: 1,35
Insats: 450 SEK (10%)
Resultat: RÄTT !!! Även här blev det inget mål de första 10-12 minuterna och jag tradar ut till 1,23. VINST: 44,64 SEK !!!


Kommentar: Gå in på Shawshankbetting.se och läs om matchen. Det är där som jag har tagit spelet ifrån men gjort om det till ett tradingobjekt.

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar