måndag 3 maj 2010

Tradingmatcher från igår.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Då var man tillbaka till "vardagen" igen. Helgen har varit väldigt lönsam med mycket trading. Igår var det ju Liverpool - Chelsea och Sunderland - Manchester United som var huvudmatcherna :) Hade tradat upp mig på +180 på ÖVER/UNDER 2,5 mål men sedan kom den stora smällen. Gerrard gör en idiotpassning och Chelsea tar ledningen med 0-1 ! Jag än en inbiten Chelsea supporter så jag jubla såklart :)
Men problemet var bara att jag hade en öppen position när detta inträffa.
Var inte så mycket att göra åt det. Vänta tills oddsen dök upp igen och då låg jag plötsligt -437 kr !!! Jag trodde inte på ett målkalas men det är ändå för riskabelt att vänta. Blir det ett snabbt mål efter 0-1 så är det kokta fläsket stekt som man säger...

Men,men det är inte alltid guld och gröna skogar som gäller i tradingvärlden. Jag tog det lugnt och fortsatte trada. Fick ner min förlust till 200 kr ungefär och sen på United matchen blev där ett par hundra kronor så plus i kassan ändå och det är ju det som är det viktigaste.

Idag är det Bank Holiday i England så redan klockan 14:30 är det Premier League som gäller ! Kan en måndag bli bättre??? ;)

Till kvällen spelar Arsenal - Blackburn och även där är det tidig avspark.

Just nu ska jag börja trada på hästar med hjälp av mitt smarta system som jag har köpt :) Systemet hittar du lite längre ner på blogginlägget.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Vill du testa SportsBettingProfessor ??? Det är ett riktigt bra betting system som levererar vinster på lång sikt :) Klicka Här

Gillar du hästkapplöpning ? Lär dig att trada oddsen på Betfair med hjälp av detta geniala trading system och tjäna pengar redan idag ! Du kommer även att få förklarat hur du kan tjäna pengar på fotboll och andra sporter. Allt beskrivs i en enkel E-Bok :) Klicka Härsportsbettingprofessor.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar