måndag 5 april 2010

Vad är Easy Trader Pro ?

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag hade tänkt förklara vad Easy Trader Pro är för något. Jag har själv testat detta och jag måste säga att det är riktigt grymt ! Det har faktiskt blivit enkelt att tjäna pengar på Betfair :)

Först och främst är detta inte en betting robot av något slag, det är en e-bok av en trading metod. Metoden som beskrivs är väldigt enkel att följa och gör du det rätt så kommer du att tjäna pengar !

En detalj som jag måste göra tydlig är att du måste använda metoden på morgonen, har du inte tid med det så behöver du inte bry dig om det, men detta fungerar även på helger och det är fortfarande tillräckligt för att få till några riktigt bra trades om du arbetar under veckan. Det är faktiskt på helger som man brukar tjäna mest med denna metod. Du måste ha tillgång till Betfair eller någon annan oddsbörs under eftermiddagen för att kontrollera om du har några öppna trades. Någongång under eftermiddagen, om du har öppnat en position, måste du trada ut. E-Boken gör det ganska uppenbart hur man ska göra detta.

Easy Trader Pro

Urvalsprocessen på morgonen är inte svår, du kommer direkt förstå hur du ska gå tillväga genom att läsa allt som står i E-boken.

Allt förklaras i väldigt enkla instruktioner, men för nybörjare rekommenderar jag starkt att läsa e-boken två gånger innan man sätter igång, och när du ska börja satsa pengar, satsa inte för mycket på en gång ! Visa först dig själv att du går med plus innan du ökar insatserna.

I paketet ingår dessutom "Weight Of Money" systemet (WOM) - det har faktiskt aldrig släppts av någon annan tidigare. Syftet med "Weight Of Money" systemet är att du ska komma igång även om du har ett lite mindre kapital att spela med. Att WOM paketet lades till när man köpte det har gjort att efterfrågan på detta system är skyhögt ! Det har blivit en riktig succé.

Nu kommer man ju till den stora frågan: Är detta lönsamt? - Svar: JA. Men jag har läst ett antal recensioner som säger att detta inte längre är lönsamt, men tro mig, dem som har skrivit dessa recensioner har inte testat produkten i flera månader som jag har gjort, men visst, om alla gör likadant så kommer detta bli värdelöst men för tillfället så är detta riktigt lönsamt !

Detta är den mest kompletta guide för dig som vill tjäna lite extra cash från Betfair - snabbt och enkelt ... Oavsett vad din erfarenhet är. Det är enastående värde för en nybörjare eller om du är en lite mer erfaren trader så kommer detta hjälpa dig mycket.

Men är det så enkelt att man kommer tjäna pengar på varje trade man gör??? Svar: NEJ. Eller, det är ju faktiskt möjligt att vinna varje gång men gå inte in med inställningen att du kommer att göra det. Inte ens jag gör det ;) Ibland kommer man att välja fel och då förlorar man, men det viktigaste är att du kommer att tjäna pengar på en daglig basis. Det kommer att ge långsiktiga vinster så länge du håller dig till metoden och är tålmodig de första dagarna, till och med veckor, medan du lär dig att trada. Problemet med de flesta personer är att de ger upp efter sina första trades om det går emot lite, samtidigt som vissa lär sig av sina misstag och efter ett tag börjar göra vinster. Vem av dessa personer väljer du att vara????

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


När du väl är van vid det, kommer det bara att ta 10-15 minuter varje dag att hitta hästar som passar in på kriterierna.

Så vad kommer du att hitta i paketet?

- Inga fler förlorande Lay satsningar - vinst åt båda hållen

- Börja i dag med en bank så liten som 500 SEK

- Tjäna pengar från hästarna, fotboll och andra sporter

- Minimal tids ansträngning för maximal avkastning

- 200 + sidor fyllda med tricks och tekniker

- 30 minuter med live tränings videor

Om du aldrig har provat att trada tidigare, och bara har bettat för att vinna, då tycker jag att du ska skaffa dig en kopia av detta system, du kommer att bli förvånad över hur många "gamblers" som upptäcker att de kan dra nytta av trading på Betfair.

Låter detta intressant? Då tycker jag att du ska läsa mer om detta geniala system HÄR

Där finns ett Easy Trader Pro 2 paket att köpa också och det har jag gjort. Men jag tycket faktiskt att det är värdelöst. Så det rekommenderar jag inte till någon.

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar