måndag 2 januari 2012

Nytt år = Stora förändringar

Då var både jul och nyår till enda och jag har haft det hur trevligt som helst med släkt och vänner ! 2011 var ett väldigt bra år men jag har stora planer för 2012 ! Min tanke är att successivt gå ner i varv när det gäller sports trading. Jag ska absolut inte sluta trada helt och hållet men jag kommer att trappa ner en hel del. Till största delen beror det på att sports trading är otroligt tidskrävande.

Många helger och kvällar mitt i veckan går åt och det är faktiskt inte värt det. Låter konstigt, men det finns faktiskt många andra saker som är roligare. En annan anledning är att mitt "jobb" är stressande. Jag har aldrig gillat att förlora men i tradingvärlden finns, hör och häpna, även förluster. Det har jag inte minst fått erfara i december månaden då jag blev en aning övermodig i min trading. På annandagen fick jag en förlust på 9000 kr. Efter ett par dåliga trades i början av en Premier League match skulle jag snabbt återhämta mig. Ändrade insatserna och förlita mig på turen. Resten är historia...

Inte alls för att skryta nu, men 9000 kr är inte hela världen. Visst, det är nästan 10% av hela mitt tradingkapital. Ni som har följt mig en stund vet att jag oftast har 100.000 kr på mitt Betfair konto som jag tradar med. Men det svider, inget snack om den saken. Men jag är mest besviken över mitt sätt att agera. Jag trodde att jag hade kommit över dessa "måste vinna tillbaka pengarna snabbt" gånger. Men icke, antagligen gör man aldrig detta. Demonerna kommer alltid att spöka när förlusterna radas upp.

Detta måste man lära sig att ta. Annars blir man pank på nolltid.

Varför delar jag med mig av den här historien ?

För att visa och bevisa att det inte alltid är guld och gröna skogar när det gäller sports trading. Där finns fällor man ska akta sig för. Typ, övermod och att inte jaga efter gamla förluster. Detta funkar inte. Tro mig, jag har varit i den sitsen fler gånger än jag käkade sill och ägg i julas... Och detta var, MÅNGA GÅNGER.

Framtiden

Vad framtiden har att erbjuda vet jag inte. Men jag har lite planer. Jag är väldigt aktiv när det gäller att tjäna pengar på internet och detta har alltid varit ett enormt intresse som driver mig framåt. I november månaden valde jag att starta upp en svensk artikelkatalog som jag kommer att arbeta mycket med under 2012. Just nu håller jag främst på med att bygga länkar till sajten. Inget jätteroligt jobb men något som måste göras.

Här kan vem som helst regga ett konto och börja skriva artiklar. Givetvis helt gratis. Lär gärna mer på sidan fördelar med artiklar.

Så sammanfattningen är helt enkelt att jag kommer dra ner på min sports trading under året som kommer och istället lägga kraft på mina andra projekt.

Hur blir det med den här bloggen ?

Uppdateringsfrekvensen har varit under all kritik den senaste månaden men nu när jag ska sluta med heltidstrading så kommer här komma upp fler inlägg om olika tradingtips. Mina tips verkar vara uppskattade och det tackar jag väldigt mycket för! Bloggen kommer inte att uppdateras varje dag, men ska försöka få till 2-4 nya inlägg i veckan.

Lite sent, men jag önskar alla ett riktigt gott nytt år och jag hoppas att ni har lyckats tjäna pengar även fast tradingtipsen har lyst med sin frånvaro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar