måndag 9 januari 2012

Härligt uppvaknande !

Topptipset såg hyfsat intressant ut igår och jag tänkte spela. Spelstopp brukar ju vara kl 14:59 så jag tog för givet att fallet också va så den här gången... Men FA-Cup mötet mellan Manchester City - Manchester United började ju en timme tidigare så där blev inget Topptips igår.

Vände mig därför till Unibet där jag brukar spela Supertoto. Men jag undviker omgångarna med 12 eller 14 matcher. Även här satsar jag på enbart 8 matcher :) Men... även här missade jag spelstoppet med 11 minuter ! Riktigt surt.

När det är söndag kväll så vill man ju gärna ha något att följa så jag vände mig därför till Svenskaspel igen och riktade in mig på Bomben. Här var det inte spelstopp förrän 19:45 så nu hade jag gått om tid att knåpa ihop min rad. Ville bara ha något kul och spännande att följa så insatserna hölls nere rätt rejält. Blev till slut ett 72 kr system efter mycket tänkande hit och dit.

Fick både rätt på R.Betis - Sp.Gijon och Palermo - Naopli. En hel del tur i båda matcherna då jag behövde ett 2-0 mål för Betis. Detta fixade dom i 92:a minuten !
Vid 0-3 till Napoli behövde jag ett Palermo mål. Detta fixades av Miccoli i den 88:e minuten !

Efter Palermo - Napoli slocknade jag totalt. Där va ju en match kvar...

Vaknade upp med spänd förväntan för att se vad resultatet blev i Espanyol - Barcelona. Min första tanke var att Barca hade vunnit med 3-4 bollar som vanligt men detta är ju ett stekhett derby och det är alltid tufft att vinna på "beställning". Slog på SVT Text och möttes av en grymt härlig syn. Matchen slutade 1-1 efter att Espanyol hade kvitterat i 86:e minuten !!! Vinsten blev därför ett faktum. Behövde verkligen det sena Espanyol målet :)

Klicka för större bild

2851 kr i vinst. GUTT !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar