onsdag 4 januari 2012

Tradingtips Nummer 1: Newcastle - Manchester United

Tradingspel: Boka Oavgjort
 
Odds: 4,0 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (14,5) samt en halvförsäkring på 1-1 (8,4)

 
Resultat: RÄTT !!! En 3-0 vinst till Newcastle var inte riktigt vad jag trodde på men det hade inte så stor betydelse i slutändan. Vinst blev det ändå! Efter 1-0 avvakta jag. Hade ju försäkring på 1-1. Efter 2-0 som kom direkt i början på andra halvlek väntade jag 10 minuter för att se hur matchbilden såg ut. United såg inte alltför farliga ut men jag valde ändå att gröna ut mig. 0-0 och 1-1 försäkringen försvann men det blev en hygglig vinst ändå. Härligt att börja med en vinst plus att United förlorade, kunde det bli bättre ? ;)

 
Kommentar/Analys:


Efter en riktigt stark inledning har Newcastle tappat fart. Man har faktiskt bara en seger på de 6 senaste matcherna. Inte så konstigt att uppstickare som just Newcastle tappar fart under julen då matchschemat är brutalt tufft för de engelska klubbarna.

Man United åkte på en riktig stjärnsmäll mot Blackburn och vem hade kunnat trott det på förhand ? Jag rankar Blackburn som ett av de sämsta lagen i hela PL. I den kategorin placerar jag även Wigan och Bolton. För övrigt hoppas jag att just dessa 3 klubbar blir degraderade då fotbollen dom spelar är mestadels usel...

Men iallafall, Newcastle i den formen som dom är i mot ett otroligt revanschsuget United ? Som även har pressen på sig att vinna då City besegrade Liverpool med 3-0 igårkväll... Detta tar United med antingen 1 eller 2 bollar. Tipset blir 0-2 eller 1-3.

Här kommer jag förmodligen att avvakta om det blir 0-1. Men som vanligt beror det helt och hållet på matchbilden och när 0-1 infaller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar