tisdag 10 januari 2012

Tradingtips nummer 3: Tottenham - Everton


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 4,2 @ Betfair


Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (13,0). Halvförsäkring på 1-1 (9,0).


Resultat:
 RÄTT !!! 10 minuter innan halvlek gör Aaron Lennon 1-0 till Tottenham och jag väljer då att båda gröna ut mig ur matchodds marknaden och och även 1-1 då oddset. Min 25% försäkring på 0-0 försvann men vinst blev det ändå :) Matchen slutade 2-0 till Tottenham efter ett kanonskott i andra halvlek (som touchade på Tim Cahill) av Assou-Ekotto. 

Kommentar/Analys:


Jag gillar Tottenham. Dom spelar alltid en rolig och offensiv fotboll. På kanterna finns ju världsspelare som Gareth Bale och Aaron Lennon... Alltid en fröjd för ögat när båda dess herrar sätter fart. Efter "minifiaskot" mot Swansea (1-1 slutade matchen) så har Tottenham nu 2 raka segrar. FA Cupen inräknad.

Everton har inte rosat marknaden den här säsongen. Tim Cahill har varit ur form och inte nätat på..... Hmm, minns inte ens...
Sist vann man mot Tamworth i FA Cupen men det säger väl inte alltför mycket enligt mig.

Everton kommer säkert spela "engelskt" och inte ge Tottenham mycket utrymme men som jag nämde ovan så har Spurs kantspringare som kan snurra upp vilket försvar som helst. Lägg därtill alla andra spelare som håller världsklass i Tottenham... Nää, för mig är detta en solklar hemmavinst. Everton är för dåliga helt enkelt.

Oddset på 0-0 är en aning snålt så det får räcka med en 25% försäkring. Men jag kommer hålla stenkoll och skulle 0-0 stå sig till halvlek är det bara att fylla på. Men visst ska väl 1-0 komma i första halvlek ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar