lördag 28 januari 2012

Topptipset lördagen den 28 januari 2012


Resultat: EXTREMT MYCKET FELL !!! Eller vad sägs om 0-4 mellan Sheffiels - Birmingham !?  4 rätt på ett 216 raders är riktigt, riktigt värdelöst. Till mitt försvar så var omgången klurig och utdelningen landade på runt 9800 kr...

Då vankas det FA-Cupen igen och det brukat betyda svårlösta omgångar men också riktigt fina utdelningar !

Idag väljer jag att förlita mig på Millwall. Tycker att 28% är på tok för lite, och Southampton lägger nog en aning mer energi på ligaspelet. Riktigt spelvärd 1 i mina ögon !

Lämnar även krysset allena mellan Derby - Stoke. Derby är ett kompakt lag som inte släpper in mycket mål och dessutom är man ingen målmaskin framåt... Stoke, som är kända för sitt otroligt tighta bortaspel, får nog problem och 0-0 eller 1-1 vore ingen större sensation. Jag singlar krysset !

Skrällar då, jo, jag tror det kan skrälla till i matcherna 1,6 och 8. Hemmalagen är stora favoriter och jag har svårt att se att det ska bli "enkla" vinster för samtliga lagen. Tror främst att Sheffield W och Notts C har en relativt bra chans. Men jag kan ha fel ! Har hänt förr ;)

Jag önskar alla lycka till och nu sätter vi "åttan" !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar