lördag 7 januari 2012

Topptipset lördagen den 7 januari 2012Resultat: FEL !!! 6 rätt. De flesta favoriter höll för trycket och utdelningen blev låg. 

Då var det dags för din kluriga FA Cupen... Både på gott och ont då det brukar skrälla till en hel del men sen är frågan, var skräller det till ? Med denna rad hoppas jag på vinstregn idag.

Mina säkra, Swansea och Fulham tror jag mycket på. Swansea gillar jag som lag men dom har ganska tungt i Premier League. Men 1-1 hemma mot Tottenham är otroligt starkt och där stärktes självförtroendet rejält. Jag tror Barnsley får se sig besgerat.
Fulham möter Charlton. De flesta skriker säkert en 1 och jag kan hålla med. Men tycker ändå att Fulham är en aning överspelade. Men detta ska dom bara fixa på hemmaplan !

Dagens drag anser jag vara Crystal Palace. Kan inte riktigt sätta fingret på varför. Har bara en bra feeling. Visst är Derby bra och i ligan hade man säkert vunnit. Men hur ställer man sig till FA Cupen ? Tror inte på dom idag.

Tror att Burnley och Cardiff kan överraska. Därav helgarderingarna. Måste ju få in några sköna skrällar :)

Spelstopp är om 30 minuter ungefär, ber om ursäkt för att jag är så seg med att skriva inläggen. Ska skärpa mig!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar