söndag 15 januari 2012

A.Bilbao - Levante - Korrekta odds eller helt felsatt?

Tog mig en titt på dagens fotbollsmatcher och hittade en match där jag verkligen hajade till !

A.Bilbao nedtryckta i 1,63 hemma mot Levante !!!??? Någon måste skämta med oss...

Men... låt oss vara lite realistiska. Bilbao är erkänt starka hemma. Inget snack om den saken. Samtidigt är Levante svaga på resande fot. Inga tvivel där heller. Men är inte oddsen på oavgjort och bortavinst relativt höga ? Enligt mitt tycke, JA.

Jag kan därför inte låta bli att spela på oavgjort samtidigt som jag satsar 100 kr på resultaten 0-1, 0-2 samt 1-2. Vinner Levante tror jag det blir med minsta möjliga marginal och jag vinner rätt mycket pengar. Blir det oavgjort går jag plusminusnoll och vid hemmavinst får jag stå i skamvrån för att dåligt spel ;)

En sak är iallafall säker, Bilbao är definitivt inte så bra som oddsen antyder.

Alla spel läggs givetvis hos Betfair :)

Detta blir mitt enda spel för dagen, ska istället ägna mig åt Topptipset plus lite annat idag.

Resultat: MEGAFEL !!! 3-0 och jag får be om ursäkt för tipset. Levante är verkligen värdelösa på bortaplan...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar