Tradingspel nummer 8: Breda - De Graafschap

Tradingspel: Boka Oavgjort

Odds: 4,0 @ Betfair

Försäkringar: 25% försäkring på 0-0 (19,5) och halvförsäkring på 1-1 (9,0)

Resultat: PLUSMINUSNOLL !!! Bortalaget gör 0-1 i 7:e minuten men Breda kvitterar 4 minuter efter. 1-1 är även ställningen efter 60 minuter och då börjar jag fylla på 1-1 försäkringen till en hel försäkring. Matchen slutar även 1-1 och ingen vinst, men det viktigaste av allt, ingen förlust heller. Riktigt dåligt av Breda och tydligen är dom inte bättre...

Kommentar/Analys:

Breda placerar sig just nu på en elfteplats i ligaspelet och dagsformen är inte så tilltalande, 1 vinst på de 6 senaste matcherna och i senaste matchen fick man stryk av jumbon Excelsior med 3-0... Riktigt svagt ! Men man bör ta med i beräkningen att laget har spelat oavgjort mot lag som Ajax (på bortaplan) och Heerenveen, man förlorade "endast" med 1-0 mot PSV och för 2 matcher sedan besegrade man AZ med 2-1 på hemmaplan.
Där finns alltså kapacitet i laget.

Idag står De Graafschap för motståndet och dom är nästjumbo i tabellen. Var Bredas form sisådär är De Graafschaps ännu sämre. 5 förluster på de 6 senaste matcherna...Då har man även lyckats släppa in 15 mål och samtidigt producerat ynka 2 mål framåt !

Med detta sagt så finns där ingen tvekan, Breda gör inte en till plattmatch som mot Excelsior. Man tar mestadels av sina poäng på hemmaplan och idag SKA det bara bli vinst mot ett av seriens allra sämsta lag. Ska vi säga 3-0 ?

Idag kommer jag att avvakta när 1-0 målet kommer då jag tror stenhårt på en hemmavinst. Men, som vanligt handlar det om matchbilden och jag hoppas hitta någon stream för att följa matchen.

För övrigt är trading formen på topp ! Jag kan för tillfället stoltsera med 7 raka vinstspel så ni som följer bloggen och även spelar själva, bör ha fått in ett par extra konto på ert Betfair konto :)