torsdag 12 januari 2012

Powerplay torsdagen den 12 januari 2012


Resultat: FEL !!! 7 rätt. Mitt säkra kryss var inte så säkert ;) Jag satt och lyssna på matchen via webbradion och Luleå hade ett otroligt tryck de sista 5 minuterna av tredje perioden. Var nära flera gånger om. Luleå tog sedan ut sin målvakt i hopp om en kvittering men då gör Calle Järnkrok sitt tredje (!) mål för kvällen. Bara att grautlera Brynäs och inte minst Calle Järnkrok :) Nya tag nästa gång ! Utdelningen blev runt 2500 kr. Ett kryss mellan Luleå - Brynäs hade säkerligen inneburit 3500-4000 kr... 

Spelade Topptipset igår, fick 6 rätt och utdelningen blev 150 kr... Jag har faktiskt börjat gilla Powerplay mer än Topptipset. Kanske för att jag sätter "åttan" oftare på Powerplay nuförtiden ? Så framöver blir det Powerplaytips oftare än Topptipset.

Nu till dagens omgång !

Jag hade föredragit 8 hockeymatcher men 2 head-to-head är inte hela världen. Blir dessa 1 eller 2 kan man förvänta sig riktigt fina pengar :) Men det är inte alltid lätt och veta vilka som ska näta i matcherna... Silfverberg brukar vara hyfsat farlig kring mål så där får det X2. Den andra head-to-headen är mer oviss och varför ska inte Hyvönen kunna göra ett mål idag ? Det är lite lotteri kring det hela ;)

Linköping har fått ny tränare men det ska väl inte räcka mot ett av Elitseriens bästa hemmalag ? Tycker att ettan är riktigt spelvärd även fast nästan 70% av svenska folket har tippat på Skellefteå.
Luleå - Brynäs känns som ett klockrent kryss. Kan inte sätta fingret på varför men feelingen känns helt rätt.

Skrällarna då ? Modo, AIK och Timrå känns riktigt spelvärda idag. Framförallt Modo då Färjestad har blivit rent för stora favoriter.

Lycka till allihopa och använd er gärna av mina (vinnande?) tips !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar