tisdag 31 januari 2012

Tradingspel nummer 9: Wolverhampton - Liverpool


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,85 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (12,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,6)


Resultat: RÄTT !!! Min analys var klockren. När första halvlek var över stod det 0-0. Men ungefär 7 minuter in på den andra halvleken lyckades Andy Carrol peta in 0-1 till Liverpool ! Tanken var att börja helförsäkra 0-0 när 65 minuter hade gått så 0-1 i början på andra var helt perfekt. Jag valde att gröna ut. Först på oavgjort sen 1-1 resultatet. Wolves kunde inte stå emot efter 0-1. Matchen slutade 0-3 och nu har jag 8 vinster, 1 +-0 och 0 förluster sedan 2012 startade. Januari månad har varit riktigt bra med andra ord :)

 
Kommentar/Analys:


Det gjorde nog gott i Liverpool när dem besegrade Manchester United i förra matchen med 2-1. Även fast det "bara" var i cupen. Även det andra Manchester laget, City, slogs ut ur cupen för 3 matcherna sen. Självförtroendet bör därför vara tipptopp när den går ut på Molineux Stadium ikväll.

Wolves har det inte sätskilt roligt för tillfället. Det var väldigt längesen en seger togs och man har just nu 2 raka förluster. Man möter alltså inte Liverpool i "rätt läge" så att säga.

Jag tror att Wolves kommer att försöka krympa ytorna och först och främst försöka hålla nollan. Liverpool kommer att vara det dominanta laget och det skulle förvåna mig om inte laget gör första målet. Bör kommer i första halvlek. 0-1 räcker och det tror jag även slutresultatet blir. Blir det 0-1 grönar jag till en vinst.

Du har väl inte missat min nya sida om Topptipset ? Här hittar du all nödvändig information kring superspelet Topptipset :)

2 kommentarer:

 1. Hej en lite fråga!
  Vad har du strategi när du skall börja helförsäkra 0-0 ? hur går du till väga?

  SvaraRadera
 2. Yooo Anonym :)

  Strategin är följande: Om jag har halvförsäkrat 0-0 (som jag oftast gör) och matchen fortfarande står 0-0 i 60-65:e minuten börjar jag helförsäkra. Det blir alltid upptill minst 75%. Det beror på matchbilden. Är det stolpe dit och ribba hit talar mycket för att mål.

  Men det händer rätt ofta att jag väljer att säkra upp 0-0 till 95-100%. Är beredd att ta en liten förlust vid 0-0.

  Har jag även en halvförsäkring på 1-1 fyller jag på denna till 75%. Skulle 0-1 eller 1-0 komma och det laget som gör det inte är favorit så kan det bli svettigt. Oftast kvitterar "favoritlaget" då. Därför är det en bra idé att jobba med 1-1 också. Då sitter man riktigt säkert om inte det blir att målfyrverkeri de sista 20 minuterna.

  SvaraRadera