lördag 21 januari 2012

Trradingtips nummer 6: Schalke 04 - Stuttgart


Tradingspel: Boka Oavgjort

 
Odds: 3,9 @ Betfair

 
Försäkringar: Halvförsäkring på 0-0 (16,5) och halvförsäkring på 1-1 (8,8) 


Resultat: RÄTT !!! Schalke 04 gör 1-0 efter 2 minuter av matchen ! Men med tanke på att 1-0 målet inföll så snabbt gick 1-1 oddset. Så jag avvakta ungefär i 20 minuter sen grönade jag ut mig till en stabil vinst :) Valde man att sitta kvar gjorde det inte så mycket, Schalke gjorde nämligen 2 och 3-0 innan Stuttgart fick ett tröstmål i slutet. Perfekt match och nya pengar på kontot !

 
Kommentar/Analys:


Då drar äntligen Bundesliga igång igen efter juluppehållet. Tjuvstart igår då Gladbach tog emot Bayern München. Hemmalaget tog även en riktigt fin skalp, 3-1 skrevs segersiffrorna till.

Idag riktar jag in mig på mötet mellan Schalke 04 - Stuttgart då jag tror på en hemmasager. Iallafall en stor fördel för hemmalaget. Innan uppehållet var Schalke en "vinstmaskin" och hade 5 raka segrar. Då är Europa League också inräknat.
Träningsmatcherna innan Bundesliga skulle dra igång igen har inte imponerat. Laget har väl antagligen sparat krafterna till idag ?

Det bör inte bli oavgjort idag. Varför ? Schalke har 7-0-2 på hemmaplan denna säsongen. Varför skulle nollan i mitten spricka idag ?

För övrigt så har Schalkespelarna lyckas göra 38 mål sammanlagt. Hur många har då Raul och Klaas-Jan Huntelaar gjort tillsammans ? 25 stycken........... Rätt imponerande !

Stuttgart trivs inte speciellt bra på bortaplan. Spelet är stundtals krampaktigt och man har svårt att vinna. Innan uppehållet hade man 4 förluster på de 6 senaste. Med detta sagt har jag svårt att se Stuttgart stå emot Schalke på bortaplan i 90 minuter. Ska vi säga 2-0 ? Raul och Klaas-Jan Huntelaar som målskyttar ?

Jag hoppas på 1-0 i första halvlek. Då grönar jag ut. Vid 0-1 avvaktar jag och håller koll på matchen. Och som vanligt när det gäller 0-0, skulle så va fallet efter 60-65 minuter fyller jag på 0-0 och lägger även in lite mer slantar på 1-1.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar