måndag 9 januari 2012

Tradingtips nummer 2: Arsenal - Leeds


Tradingspel: Boka Övriga Resultat


Odds: 3,70 @ Betfair


Resultat: RÄTT !!! Arsenal hade en hel del chanser i början men fick inte in bollen. När ungefär 20 minuter hade gått av matchen valde jag att gröna ut mig till ett kanonodds. 0-0 stod sig enda tills 70:e minuten då Mr Arsenal (Thierry Henry) gjorde matchens enda mål. Hur gjorde han det då ? Såklart på ett klassiskt Henry vis ;) Scrolla lite längre ner för att se när han blir inbytt + målar. 

Kommentar/Analys:

Riktigt het match på pappret och på planen kommer det säkert bli tufft ikväll. Leeds spelar alltid bra i cuperna. Alla minns väl när Leeds slog ut Manchester United ? Tror det var förra året men är inte helt säker.

Arsenal tänker främst på ligan och det märks ikväll. Arsene Wenger låter exempelvis Van Persie vila plus att Gervinho är på landslagssamling med sitt Elfenbenskusten. Afrikanska mästerskapen ska ju snart dra igång. Ser jag fram emot !

Att Arsenal ska vinna så lätt som oddsen visar tror jag inte en sekund på. Man kommer säkert lufta ett par juniorer och mot ett heltaggat Leeds blir detta troligtvis ingen målfest. Oddset på att boka övriga resultat är riktigt lockande så jag kör på det !

Jag tror att matchen börjar lite försiktigt. Hoppas på 0-0 de första 15-20 minuterna sen grönar jag. Om Leeds gör 0-1 är det inte hela världen då oddsen inte kommer sjunka så mycket. Vid ett tidigt 1-0 mål till Arsenal kommer jag också att avvakta. Mycket hänger då på matchbilden.

Jag kommer även satsa en liten peng på att Leeds vinner matchen. 11 gånger pengarna på Betfair är för bra för att låta bli :)2 kommentarer:

  1. Boka AUQ var helt rätt (bjudodds!). Jag körde också underspel, men på lite andra sätt.

    SvaraRadera
  2. Jag ansåg också det vara ett riktigt höjdarodds. Och det stämde ju, Arsenal hade lite chanser i början men sen jämnade spelet ut sig.

    Kul att du också körde samma match :)

    SvaraRadera