onsdag 18 januari 2012

Tradingtips nummer 5: Real Madrid - Barcelona


Tradingspel: Boka Oavgjort


Odds: 3,5 @ Betfair


Försäkringar: Inga försäkringar!


Resultat:
 RÄTT !!! "Tyvärr" så gjorde Real Madrid det första målet. Innan match hade Barcelona gjorts till favorit med runt 2,60 gånger pengarna medans R.Madrid hade 3,10-3,20. Men oddset gick upp, det landade runt 3,80-4,0 och jag grönade ut omedelbart. Ingen jättevinst men fortfarande har jag inget "rött spel" under 2012 :) Så ska det förhoppningsvis också fortsätta.

Kommentar/Analys:


Vilken matchen vi har att se fram emot. De båda giganterna i Spanien drabbar samman kl 22:00 ikväll och matchen kommer att sändas på TV4 Sport :) Ska bli riktigt intressant att följa.

Idag gör jag inte det så svårt för mig. Jag bokar helt enkelt oavgjort och hoppas på ett 1-0 eller 0-1 mål i första halvlek. Oddset på oavgjort kommer då att stiga en del och det blir enkelt att gröna ut sig. Med tanke på alla offensiva krafter som finns i båda lagen lär väl inte 1 litet mål bli några större problem ?

Vad är det bästa ? Jo, det kvittar vilket lag som lyckas göra det första målet då oddsen är hyfsat jämna. Så chansen att ett sånt här spel går in är hög.

Men... tänk alltid på att risken ökar direkt när man inte jobbar med hel och halvförsäkringar. Man kan inte alls på samma sätt "säkra" upp sina spel under matchens gång och detta innebär att insatsen ska vara medel till låg. För även om det är 2 av världens mest målgladaste gäng som möts kan sådana matcher ändå sluta 0-0...

Men idag tror jag på 2-1 till Real Madrid :)

2 kommentarer:

  1. Hej. Har precis börjat med sports trading, och det finns en del frågetecken som behöver rättas ut. Men några har jag fått svar på genom ett par äldre inlägg du har. Men nu till en fråga om det här inlägget. Du nämner försäkringar (hel och halv) vad syftar du på då?

    SvaraRadera
  2. Tjena !

    Jo, när jag använder mig av hel och halvförsäkringar så spelar jag ofta på resultaten 0-0 och 1-1 innan matchen har börjat. På så sätt har jag skaffat mig "försäkringar" om matchen skulle sluta 0-0 eller 1-1.

    Då behöver man inte förlora något :)

    SvaraRadera