lördag 14 januari 2012

Tradingtips nummer 4: Liverpool - Stoke

Tradingspel: Boka Övriga Resultat
 
Odds: 7,2 @ Betfair


Resultat: ETT KLOCKRENT RÄTT !!! Stoke gjorde precis vad dom är bäst på, spelade X på bortaplan. 0-0 slutade matchen och jag väntade tills det hade gått 25 minuter innan jag grönade. Riktigt fin vinst ! Underspel där Stoke är inblandade brukar vara ett säkert kort ;)

 
Kommentar/Analys:


Liverpool i bra form efter 2 raka segrar. Segern mot Oldham kanske är så mycket att flasha med med däremot bortasegern mot Manchester City klingar desto högre. Även fast det bara gällde en "cupmatch". Laget känns på G.
Stoke är inte heller i så dålig form. På de 4 senaste har man inte förlorat och även fast motståndet inte har varit av bästa klass så är säkerligen självförtroendet på topp.

Peter Crouch kommer säkert vara extra laddad inför dagens möte då den förra arbetsgivaren står som motsåndare. Liverpool försvaret vet vad han går för, inte minst i luftrummet, så han kommer nog inte få många chanser.

Jag läste på Svenskafans att på 48 försök har ALDRIG Stoke vunnit borta mot Liverpool ! Men däremot har man spelat en hel del kryss och det skulle inte förvåna mig om matchen idag slutar just med ett kryss.

Liverpool har ett riktigt skrattretande odds enligt mig. Jag hade dock inte satsat alla mina besparingar till det skrala oddset 1,45... Stoke spelar alltid en riktigt bra defensiv fotboll och med tanke på att Liverpool har Kuyt ur form, Suarez avstängd, Andy Carrol som inte precis öser inte mål och Steven Gerrard som behöver några matcher för att komma i riktigt bra matchform så känns inte detta som en målrik match. Jag har svårt att se att något av lagen ska kunna göra hela 4 mål !

Bokar därför Övriga Resultat och idag kommer jag att vänta en aning längre än 15-20 minuter. Ska följa matchen och se hur det utvecklas. Står det 0-0 efter 25-30 så grönar jag till vinst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar