onsdag 29 januari 2014

Tjäna pengar innan matchen startar med hjälp av draw inflation

När man prenumererar på Prematchtrading (PMT) så är en av de bästa funktionerna utan tvekan draw inflation. Med hjälp av detta drar jag och alla andra prenumeranter in många sköna hundralappar redan innan fotbollsmatchen har startat på betfair. För er som inte har koll på hur verktyget fungerar så har jag bäddat in en video lite längre ner i texten.

Då man tjänar sina pengar på små skillnader i oddspriserna så krävs det också ett ganska stort kapital om det ska vara lönt. Standardfrågan jag får från personer som vill testa PMT är hur mycket pengar man måste ha från början på sitt betfairkonto. Finns inget korrekt svar då man kan börja med hur lite eller hur mycket som helst. Men jag brukar ändå rekommendera minst 5000 kr. Det bästa hade varit mellan 10.000-15.000 kr. Då hade man kunnat tjäna ganska mycket pengar på varje match. Inte minst på helgerna då där är massor av matcher !

Det kan verka krångligt att förstå hur allt fungerar i början. Det var det iallafall för mig. Men när man loggar in finns där en massa olika utbildningsvideos att titta på. Efter de kommer man förstå hur det hänger ihop. PMT erbjuder även ett chattrum där alla hjälps åt. Dit ska du bege dig som nybörjare. Finns otroligt mycket information att snappa upp (och även förslag på vilka matcher man ska trada för att tjäna pengar). När du har fått lite mer "kött på benen" så kan du joina diskussionerna som pågår där inne.

De funktioner som jag uppskattar mest är som sagt draw inflation men verktyget hjälper mig även att upptäcka prissättningar i oddsen på resultatmarknaden som inte är helt korrekta. Detta kan utnyttjas till ens egen fördel. Just på resultatmarknaden tjänar jag "the big bucks" då oddsen är höga och så även utdelningen om man är rätt ute. Varje lördagseftermiddag går åt att hitta olika trading möjligheter på Premier League matcherna som spelas 16:00 och därefter ta betalt :)

Men det är inte alltid som man vinner. Det kan även hända att oddsen går emot en fast att allting talade för succé. Men man ska tänka på helheten. Av 10 gånger så ska man iallafall va rätt ute i 8 fall. Jag gick precis igenom lite statistik och de sista 50 gångerna som jag har använt PMT på resultatmarknaden har 37 trades resulterat i vinst, 6 har jag fått scratcha (tradat tillbaka till ingångspriset) och 7 i förlust. När jag har använt mig av draw inflation så ligger det på 40 vinster, 4 scratch och 6 förluster de senaste 50 gångerna.

Här kommer nu en video på hur man kan casha in med hjälp av draw inflation. Du kan läsa mer om verktyget på prematchtrading.com.

6 kommentarer:

 1. Hej,

  vet du vad skillnaden är mellan http://www.prematchtrading.com och http://www.tradingfootball.eu ?

  verkar vara samma typ av prenumeration där det är lite bättre pris på 'tradingfootball'.

  /magnus

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tja Magnus,

   Skillnaden är egentligen inte så stor. Draw inflation ingår i båda prenumerationerna. Men vill man arbeta på resultatmarknaden (där man kan tjäna som mest) så bör man välja PMT. Det är nog därför priset är lite högre på PMT.

   Radera
  2. Hur länge har du varit medlem på PMT och är du nöjd med tjänsten hittills?

   Radera
  3. I ungefär 5 månader och jag är väldigt nöjd med tjänsten hittills. Annars hade jag inte fortsatt att betala prenumerationsavgift ;)

   Det är både kul, lönsamt och relativt riskfritt då matchen inte har börjat när man tradar.

   Radera
  4. Låter kanon. Har mest bettat men har läst en del om trading och kollat en del filmer. Funderar på ett PMT-medlemskap.

   Radera
  5. En annan bra grej är att om man inte känner sig nöjd av någon anledning så kan man avsluta sin prenumeration närsomhelst.

   Glöm då inte att regga dig via min länk ;)

   Radera