lördag 18 januari 2014

13 miljoner skäl till att spela Stryktipset

Då var det lördag igen och dags för lite stryktips spelande! Tanken va ju att pricka in 13 rätt på nyårsdag och börja 2014 som miljonär men tydligen så va det inte min tur då heller. Men skam den som ger sig. Jag har fin feeling för att det någon gång under 2014 ska slå till rejält men det återstår att se. Hade ju inte varit helt fel om det hade inträffat idag då där ligger 13 härliga miljoner i jackpotten...

Men då krävs det ju att man analyserar matcherna på rätt sätt. Men om man är en "latmask" och inte vågar, vill eller kan så finns där väldigt trevliga personer ute på nätet som gör detta åt en. Och det kostar inte ett enda rött öre för att ta del av deras tipsförslag samt deras fotbollsanalyser angående matcherna.

Det är ett stort arbete de lägger ner och det är även väldigt tidskrävande. Jag vet exakt hur de är då jag hittar sports trading spel och lägger ut på min blogg. Det tar tid men det är så jäkla roligt. Det är även en härlig känsla när man kan publicera något på internet som någon annan kan ha nytta av och tjäna pengar på.

Därför vill jag vara en vänlig själ och länka till 3 olika tipsförslag som någon förhoppningsvis kan dra nytta av idag. Jag hade iallafall stor nytta av dem när jag knåpade ihop min rad.


  1. Tips + analyser - Svensktspel
  2. Tips + analyser - Spelanalysen
  3. Tips + analyser - Tippastryktips
Va inte oroliga för att klicka på länkarna. Sidorna öppnas i nya fönster så ni kan stanna kvar på min fantastiska sajt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar