onsdag 29 januari 2014

Tradingspel nummer 15: Stuttgart - Bayern München

Jag hoppade snabbt över Stuttgart - Bayern München matchen när jag gick igenom utbudet på betfair idag. Det var ju DFB Cup (tyska cupen) tänkte jag och de matcherna håller jag mig alltid långt ifrån. Men till min stora förvåning så handlade det om Bundesliga ! På en onsdag ! Det är inte speciellt vanligt... Men vi tackar och tar emot och kör ett tradingspel med FBP:s Huvudsystemet.

Stuttgart har det ganska tungt just nu. En tolfteplats i tabellen placerar dem endast 3 poäng ifrån nedflyttningsplayoff men man har en match mindre spelad än samtliga lag i Bundesliga (förutom Bayern München). Formen kunde varit bättre. På sina 8 senaste har man bara skramlat ihop 7 poäng. Hela 20 insläppta mål också...

En annan detalj är att man under säsongen inte lyckats hålla nollan på sin hemmaplan en enda gång inu.

Visst har du inte missat Spelbloggare.se? En perfekt sida för alla oss som älskar sportbetting.

Bayern München ångar vidare och man lär nog ta Bundesliga titeln den här säsongen. Man leder ligan med 10 poäng och vid vinst idag drygar man ut den till 13 poäng. Ett sånt försprång tappar man inte i den här världen. Laget är nu uppe i 9 raka vinster + att man har en fantastiskt svit på 42 Bundesligamatcher i rad utan någon förlust.

På 8 bortamatcher har man endast släppt in 3 mål ! De senaste 3 bortamatcherna har man 12-0 på... Helt makalösa siffror av ett otroligt lagbygge.

De flesta tror på en komfortabel vinst för bortalaget idag och allt annat vore en stor skräll. Men Stuttgart har en vass striker i form av Vedad Ibisevic som hittills har stänkt in 9 mål under säsongen. Huvudsystemet med försäkringar känns därför helt klockrent. Det bör vara vägen till en ny och säker tradingvinst.

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Här tar jag först en halvförsäkring och sen även en 75% försäkring

Resultat:  VINST !! Bayern München gör 1-2 i 93:e minuten !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar