tisdag 28 januari 2014

Tradingspel nummer 14: Swansea - Fulham

"Mitt i veckan" omgång av Premier League är alltid lika upplyftande. Iallafall för oss som sports tradar. Både idag och imorgon bjuds det på PL matcher och de ska vi väl kunna "kräma" ur lite cash ifrån.

Swansea har en rätt bedrövlig form. Man har inte vunnit i ligan på 8 raka matcher... De 3 senaste har resulterat i 3 förluster... Men en liten ljusglimt var att man lyckades vända ett 1-0 underläge mot Birmingham i FA-Cupen till en 1-2 vinst.

Fulham har släppt in överlägset flest mål i Premier League hittills. På 22 matcher har man fått hämta bollen ur eget nät hela 48 gånger ! Det är riktigt dåligt... Så det är inte så konstigt att de flesta rekare tror på en målglad historia mellan båda dessa lagen. Jag tänker lite annorlunda.

Det känns som att Fulham har fått lite ordning på defensiven. Man har plockat in Clint Dempsey igen och han kommer att tillföra mycket erfarenhet och även ett "lugn" i Fulham lägret skulle jag tro. Jag såg även matchen mot Arsenal (förlust 2-0) och där såg det defensiva spelet mycket bättre ut än förut. T.ex när man förlorade mot Hull på bortaplan med 6-0...

Det är även två lag som är i desperat behov av poäng. Båda lagen lär vara försiktiga och inte bjuda det andra laget på något. Sen till den viktigaste punkten av dem alla.

Både Swansea och Fulham kör med exakt samma spelsystem. Det vill säga, 4-2-3-1. Wilfried Bony som ensam anfallare i hemmalaget och Dimitar Berbatov i bortalaget. Risken att lagen ska "ta ut varandra" anser jag vara ganska stor. Vi lär nog få se mycket spel på mittplan.

Oddset har redan börjat att drifta upp en liten bit så det finns kanske fler som delar min analys/åsikt idag. Men det är fortfarande ett riktigt prisvärt odds i mina ögon!

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: NYA PENGAR PÅ KONTOT ! 2014 = 14 raka utan förlust !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar