lördag 18 januari 2014

Tradingspel nummer 9: Crystal Palace - Stoke

Då va det dags för den gamle Stoke coachen (som vi numer hittar i Crystal Palace) att möta sitt gamla lag. Det kommer utan tvekan att bli en väldigt speciell match för Tony Pulis. Hur ser det ut i lagen då ? Nja, lite sisådär skulle jag väl påstå.

Palace går en aning trögt för tillfället men de har faktiskt anledning till detta. På sina 6 senaste matcher har man bara tagit 1 vinst och det mot Aston Villa på bortaplan med 0-1. Men förutom Aston Villa så har man mött:

Chelsea, Newcastle, Manchester City, Norwich och Tottenham.

Det är inte precis matcher där man förväntas ta sina poäng. Förutom då Norwich (1-1) och mot Newcastle borde man också kunnat ha tagit poäng (förlust med 0-3). Men man har inte på något sätt varit dåliga. Både mot Chelsea och Man City spelade man ganska jämt och förlusten blev "bara" med 1 mål i båda mötena.

Målsnittet är ju inget att hurra för iallafall. 8 mål på 10 hemmamatcher skrämmer inte många.

Stoke är tillsammans med Hull City Premier Leagues sämsta bortalag. 1-2-7 är statistiken. Ingen vinst de 4 senaste och sist släppte man in hela 5 mål mot Liverpool på Britannia stadium (3-5). Därför kommer det nog att läggas stort fokus på det defensiva spelet idag.

Precis som Crystal Palace så har Stoke oerhört svårt att producera mål. 10 bortamatcher har resulterat i 8 mål.

(OBS: Jag väljer som vanligt att spela som i Fotbollspengar 5.0 exemplet)

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: NY VINST !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar