söndag 5 januari 2014

Tradingspel nummer 4: Real Sociedad - A.Bilbao

Tradingmetod: Huvudsystemet

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!!

Kommentar/Analys:


Mellan 2001 till 2013 så har inte ett enda möte mellan båda dessa lagen slutat med MINDRE ÄN 2 MÅL. Och det rör sig om 16 matcher under dessa åren...

Hemmalaget är i en strålande form med 4 raka segrar och hela 14 mål framåt ! Hemma har man också vunnit 4 raka och resultaten är en aning häpnadsväckande. Eller vad sägs om:

27 okt: 3-0 mot Almeria

2 Nov: 5-0 mot Osasuna

23 Nov: 4-3 mot Celta Vigo

15 Dec: 5-1 mot Real Betis

A.Bilbao ligger på en fjärdeplats och 4 poäng bakom dem hittar vi Real Sociedad... Därför är dagens lite extra viktig. Man vill nog behålla avståndet.

Formen är god. På de 5 senaste har man vunnit 4 och spelat 1 oavgjord.

FBP:s "Huvudsystemet" spelas med medelinsats. Utsikterna för årets fjärde raka vinst känns goda.

4 kommentarer:

 1. Hej Rasmus
  Jag blev lite sugen på att köpa TFT(Total Fotboll Trading) och trodde att det är de från FOtbollspengar som har den produkten men det är inte de. Vet du vem det är som säljer det och jag hade för mig att det var du också som hade några stycken till salu eller minns jag fel? Just nu kostar det ca 600 kr, tycker du att det är prisvärd?
  Roligt att ha dig som man kan rådfråga sånna saker:)
  Tack i förväg/Sunita

  SvaraRadera
 2. Det stämmer att det inte är en produkt som grabbarna bakom Fotbollspengar säljer.

  Jag vet inte vem det är som står bakom TFT och jag har inga till salu då det inte är min produkt. Jag bara rekommenderar den.

  De 10 strategierna som finns inuti tycker jag är väldigt bra då det finns en bra mix. Både pre-match och live strategier presenteras och det är alltid trevligt :)

  Då 600 kr innebär en utgift på 60 kr för varje tradingmetod så tycker jag produkten är oerhört prisvärd. Kostnaden för produkten tjänar man in ganska snabbt när man har kommit igång och förstått hur strategierna fungerar.

  SvaraRadera
 3. Tack Rasmus
  Jag håller med om att det måste vara prisvärd grej med 10 st strategier men helt plötsligt blev jag rädd att strategierna är kanske samma som finns i Fotbollspengar och i så fall behöver jag inte det för att jag redan har de. Så var snäll och säga bara om det handlar om helt nya strategier så köper jag det redan imorgon....är faktiskt ivrig:att ha det så fort som möjligt:))))

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är annorlunda strategier så det är kanon att komplettera dem med FBP:s metoder.

   Radera