lördag 1 februari 2014

Tradingspel nummer 16: Schalke 04 - Wolfsburg

Gårdagens facebookspel i matchen mellan Estoril - Arouca satt där de skulle. Det var ett praktexempel på ett prisvärt tradingspel. Jag tipsade även om ett prematch spel i matchen mellan Newcastle - Sunderland. Där la jag in en satsning på 10.000 kr på oavgjort till oddset 3,65. Tyvärr blev bara runt 4000 kr matchade innan oddset hann sjunka men just nu kan jag ta mig ut på 3,55. Men det ser ganska lovande ut att kunna få mina pengar matchade på 3,50 så där ligger mina cash just nu och väntar på att bli uppätna av någon hungrig spelare.

Där ser du vad du missar om du inte gillar Fotbollstradaren på Facebook ! Skärpning och hit the gilla button :)

Nu till dagens spel! Idag gräver vi ner oss i mötet mellan Schalke 04 - Wolfsburg.

Efter vinteruppehållet så kom äntligen Bundesliga igång igen förra veckan och Schalke verkar har bibehållit sin fina form. Hamburg eliminerades enkelt och vinsten skrevs till 0-3. På sina 8 senaste matcher har man 5-2-1, 17 mål framåt och bara 6 insläppta. Man är det formstarkaste laget i Bundesliga om vi exkluderar Bayern München. Målet är att knipa en CL plats och i nuläget har man 5 poäng upp till en direktplats.

Wolfsburg gjorde många besvikna efter vinteruppehållet. Hannover, som innan matchen hade 0-0-8 på bortaplan, vann över Wolfsburg med övertygande 1-3 och den fina formen som laget hade innan uppehållet verkar vara borta. Efter den snöpliga Hannover förlusten så har säkerligen osäkerheten spridits sig i laget och det känns som att man möter Schalke 04 i fel läge...

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring

Resultat: INGET SNACK, BARA EN NY VINST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar